2777
2789
چشمش سیر نیست کسی که چشمش سیر باشه اینجکری نیست همیشه یک پولدارتر از هر ادم ثروت مندی هستزیبا تر از ...

والا این دختره دماغ عمل مژه کاشت ابرو میکزو صورتشم ژل کلی هم برای پوستش خرج کرده و همینطور لوازم ارایشی برند و لباس خوشگل اونم با دوربین خوب و بازم افکت  اینجوریه اخه خدا لعنت کنه شوهراسی رو باچی مقایسه میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ندیده مبگم تو خیییلیم خوشگلی،منتهی شوهرت مریضه،یا داره از حرصش اعتماد بنفستو خورد میکنه،یا فکر میکنه خودش پخبه،تماما زندگی تو،زندکی قبلی من بود،با این تفاوات که ازدواج دومم بود،رفت با یکی که لیاقتش بود ،با کارگر کارگاهش صیغه کرد،بچه اورد،منم خدا میدونه چی کشیدمو جدا شدم،استخاره گرفتم,دلم نبود بخاطر بچه م جدا شم،نماز حوندم استخاره گرفتم به این امید که برگردم،ولی برای طلاق خوب اومد،با دل خون جدا شدم،مرتیکه بی شرف چقتی باهاش لودم نه پول میداد،نه میذاشت بیرون برم،ختی یادمه یه بار برای پول ازمایش انننقد. تحقیرم کرد که مگو،رستوران میبرد اگه سالی یه بار،باید غذایی که اون میخواست مبخوردم،همه مبگفتن تو چرا بخودت نمیرسی،تو به این خوشگلی،چرا انقد شوهرت لخودش میرسه،رنگارنگ لباس،ولی تو حتی مو رنگ نکیکنی،لباس خوب نمیپوشی،روم نمیشد لگم بهم پول نمیده،فقط برای خودشو لچه میخره،خلاصه با اعتماد به خدا و  استخاره جدا شدم،بهترین مرد منو گرفت،انقد بهم عزت گذاشت و احترامگذاشت،شوهر سابقم فقط دید و حرص خورد،افتاد به گوه خوری،بچه مم پیش خودمه،حتی با ابنکه شوهر دارم،گریه کرد،گفت برگرد،من منتظرم شوهرت بمیره،برگردی،پول تا دلت بخواد دارم،ولی زندگی برام مفهومی نداره،دوست دارم صفر شم ولی تو برگردی،بببنی برات چیکار میکنم،گفتم خییلی دیره،من خیییلی از زندگیم راضیم،دارم ارزوهامچ زندگی مبکنم،تو اونو دوست نداری،تعلق خاطرم نداری،فقط از جدایی میترسی،جدا شو برو،بگو مهریه مو بذه،ندادم واگذارشو کن به خدا...اینارو گفتم بدونی تو خدارو داری حتی اگه شوهرت نامردترین باشع

به تو چه چرا انقدر گیرینمگه برای تو کنتر میندازه

من میام اینجا درد دل  همه اینجا مثل خواهر مهربونن باهام یه نفر اینجوری ادم پیدا میشه که بجا اروم کردنت فقط عدابت میده امیدوارم بیفته به حال روز من تا بفهمه .. 

باشه میرم میمیرم تنهایی تو شهر عریب با کلی بیماری صبح تا شب خونه ای یدونه اینجا دارم اونم .. نیا خوب تاپیکم اگه ادیتی منکه حلات نمیکنم هر کار دوس داری بکن  میخوای خودم ده تا نی نی یار تک کنم همسون میگن ربطی نداره بهت میخواد درد دل کنه 

من تصمیم گرفتم میخوام جدا بشم همین هفته میرم وسایلم جمع کنم میرم 

پول مشاوره هم ندارم میام اینجا تاپیک میزنم برا درد دل اینجوری میگین یسریتون واقعاکه 

البته گلم با شما نبودم با اون خانومه بودم نخواستم ریپلایش کنم واقعا از دل سیاهش  دلم رنجید 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
والا این دختره دماغ عمل مژه کاشت ابرو میکزو صورتشم ژل کلی هم برای پوستش خرج کرده و همینطور لوازم ارا ...

میگه بیرونم میبینمشون ... همینن ولی خوب کلی میرسن دیگه 

تصمیم گرفتم میخوام برم ولی خوب دلم داره میترکه دلم میخواد درد دل کنم وگرنه این زندگی اصلا جا فکر ندا ...

شوهرت یه مریض و چشم چرون بلاتکلیفه و خودتم کم از اون نداری که زیر چونه ش میشینی ببینی چی هوس میکنه و درجا خودتو میبازی ! 

وقتی مهریه تو داد یه مقدارش و برمیداشتی خرج بینی و گونه و چونه ت میکردی، دهن این مرتیکه رو می بستی و چشم و دلشو سیر میکردی دیگه 

انصافا حالت تهوع گرفتم از دست بعضی شوهرای نی نی سایت " هر یکی از اون یکی دیوانه تر و بیدارتر 

حرف تاپیک قبلی نیست حداقل دوساله فک کنم دارن راهنماییش میکننر ولی بازم...

نیومدم راهنمایی  تاپبکم درد دله وگرنه تصمیم گرفتم