میگه یا دختری پیدا میکنم که اگه عمله خوشکله خودش خرج خودش کنه یا نچرال خوشکله ،والا منم اخه زشت نیستم اینجور میکنه بخدا در میام بیرون کلی ازم تعریف میکنن ولی خوب حوری نیستم بی عیب نقص نیستم صورتم لاغره چشام رنگی دماعمم یکم بده ،زیر چشم گود اما در کل زشت نیستم میشه گفت اگه صورت پری داشتم از این دختره خوشکلتر بودم عکسش میذارم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ببین شوهرت مریضه تو رو هم مریض میکنه من اگه جات بودم اقدام به طلاق میکردم بعدش میرفتم خونه بابام تو همون حین حسابی به خودم میرسیدم و خوشگل میکردم که دلش ضعف بره . بعد وقتی موقع طلاق یا تو خیابون تورو با چهره جدیدت دید پشیمون شد هر چیم گفت برگرد برنمیگردم بفهمه چیو از دست داده .