2777
2789
باادبیاتون موافق نیستم ولی متاسفانه دقیقا از زمانی که یادمه این بنده خدا درگیره بااین مرد مریض میشه ...

من خودمم موافق نیستم😂ولی شورشو درآورده بخدا 

اصن ذره ایی غرور نداره این زن ،هرکی دیگ بود روانی شده بود 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باادبیاتون موافق نیستم ولی متاسفانه دقیقا از زمانی که یادمه این بنده خدا درگیره بااین مرد مریض میشه ...

مریصم شدم روماتیسم سر بی رحمیاش معدم داعون شد دیسک کمر گرفتم ساییدگی شدید زانو گرفتم الان من موندم ... خرو خدا سرزنشم نکنید پول مشاورم فعلا ندارم اینجا برام عین تراپیه اروم میشم میام اینجا از لاکم در میام 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
شوهرم بهم گفت دخترا بیرون میبینم میام تو میبینم باهات حال نمیکنم‌شوهرم گفت تو سفره خونه یه زن حوری د ...

ببخشید اما من اگه حوصله داشتم متن ب این طولانی رو بخونم الان دکترامم گرفته بودم

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  حل نشد... 

من خودمم موافق نیستم😂ولی شورشو درآورده بخدا اصن ذره ایی غرور نداره این زن ،هرکی دیگ بود روانی شده ب ...

دقیقا شان ومنزلت زن بخدا خیلی پیش خدا واهل بیت بالاست نمیدونم بعضی خانم ها انگار آگاه نیستن یا خوششون میاد یا بیمارگونه وابسته اند علتش چیه خدا میدونه

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

ضما فقط بلدی بگی جدایی رو پذیرفتم باز فرداش میری التماس 

اگر واقعا قضد جدایی داشتی جمع میکردی میرفتی 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

با زبون خوش مهریه ت رو بگیر

اگه تونستی با سیاست خونه ای چیزی هم به نام خودت کن

و پاهای بچه های نی نی سایت رو قرض بگیر و الفرار از این زندگی

مردی که چشمش دنبال این اونه از تو فقط یه افسرده میسازه که چند صباح دیگه مجبوری در به در برای روانپزشک خوب اینجا تاپیک بزنی

مریصم شدم روماتیسم سر بی رحمیاش معدم داعون شد دیسک کمر گرفتم ساییدگی شدید زانو گرفتم الان من موندم . ...

تو نکنه همون کاربر گیسو کمندی ک چشماش آبی بود شوهرش بهش میگف زشتی میخام زن بگیرم

هیچی نمیخرید دختره فقط نخود می‌خورد

مشاور میخایی براچی شوهرت دارع روانیت میکنه

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

عزیزم 

همیشه دست بالای دست زیاده 

یک زیبا تر از هر زیبا رویی وجود داره 

یک پولدار تر از هر فرد پولداری وجود داره 

کسی که چشمش سیر نیست 

هیچوقت سیر نمیشه 

فقط ب.رین تو اون زندگیت 

و طلاق بگیر

مریصم شدم روماتیسم سر بی رحمیاش معدم داعون شد دیسک کمر گرفتم ساییدگی شدید زانو گرفتم الان من موندم . ...

والا بحث سرزنش نیست بحث عمل هست یا بمون و هرروز این مرد رو تحمل کن یا جدا شو به وجود خودت رحم کن دیگه اگه راه سومی هست بگو خودت

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

با زبون خوش مهریه ت رو بگیراگه تونستی با سیاست خونه ای چیزی هم به نام خودت کنو پاهای بچه های نی نی س ...

مهریشو قبلا بخشیده 

شوهرشم گفته نمیخوام ازت بچه دار بشم 

خیاننم بهش کرده 

باز منتظر معجزه نشسته و دنبال دعا نویسه 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
😐 از صبح ۳ بار تاپیک زدی @_نی_نی_یار_

از صبح؟ میدونی چند ماهه اینارو میگ و هیچی ب هیچی