2777
2789
عنوان

به خاطر امام زمان کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 47 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کار قانونیه ، فیلم‌گرفته و بارگزاری میشهشماره حساب و آیدی هست

اصلا ربطی به این چیزا نداره

کار قانونی به چیزی میگن که شما مستقیم مجوز خیریه داشته باشید نه اینکه فیلم بزارید

من اونروز به نی نی یار راجع به یه نفر که به کمک احتیاج داشت گفتم گفت حتی با عکس وفیلمم اطمینان نکنید

با کسایی که تاپیک 

تونستم ۳۰ تومن واریز کنم پیامکش نیومد؟

سلام عزیزم ، بنده چک‌کردم پولتون به حساب نشسته🙏🏻

دستتون درد نکنه اجرتون با امام زمان

اگه مایلید آیدیتونو بدید که بتونم فیلم هارو باهاتون به اشتراک بذارم

اصلا ربطی به این چیزا ندارهکار قانونی به چیزی میگن که شما مستقیم مجوز خیریه داشته باشید نه اینکه فیل ...

اگه قراره در این راه اکانت بنده از دست داده بشه من مشکلی ندارم، کجا بهتر از این موقعیت..

کاری با شما و بقیه ندارم اما من کاملا از کاری که میکنم آگاهم و اگه خدای نکرده میخواستم کار نادرستی انجام بدم با آیدی و مشخصات دادن شناسایی نمیشدم اونم برای مبلغی که توی این زمونه شاید دوتا پفک نکنه، اما برای یه کار خیر غیر قابل شمارشه

علاوه بر همه ی این ها طرفین کاملا رضایت دارن و بنده خودم پیگیر تر از اون ها بودم جهت گرفتن آیدیشون و توضیحات بیشتر، در واقع ما یه اکیپیم که توی یه کانال بزرگ با بنر و توضیحات فعالیم. حالا اینکه شما به یه تیکه کاغذ ادیت خورده میگین مجوز اما کاری رو که خدا مهر تاییدش رو زده میگین غیرقانونی یه بحثیه که توش موندم😂

اگه نمیخواین سهیم باشین همینکه سنگ پرت نکنید تو مسیرمون خودش کار خیره*مارو از متعلقات نترسونین🙏🏻

من یه چیزی رو هیچوقت نفهمیدم اینکه چرا آدم در حد امکانات خودش نذر نکنه !!!!!!!! آخه این چه کاریه .... در حد توان تون ثواب کنید 

شما و دوستاتون تصمیم گرفتید بسته درست کنید و کسی کمکتون نکرده !!!!خب خودتون و دوستاتون در حد دو تا دونه بسته درست کنید و در راه امام زمان اهدا کنید یا نمی‌دونم خیرات کنید 

دیروز یکی درب منزل کارو زد که من سفره حضرت ابوالفضل نذر کردم کمک کنید بتونم برگزارش کنم !!!!!

من یه چیزی رو هیچوقت نفهمیدم اینکه چرا آدم در حد امکانات خودش نذر نکنه !!!!!!!! آخه این چه کاریه ... ...

عزیزم انسان در حد توان خودش یه سری قدم هایی بر میداره، مثلا درس خوندن خودش ثوابه که میشه هدیه کرد

اما برای تهیه بسته از اولشم قرار نبود یک نفری درست بشه ، قرار بود از مردم برای مردم باشه . یعنی در واقع هدف همین بود و ما موظفیم که بگیموو هرکس شرایطش رو داشت کمک کنه پس لطفا قضاوت نکنید

و اینکه مطمئن باشید ایشون اگه خودشون میتونستن برای سفرشون از شما درخواست نمیکردن که با طعنه توی سایت دربارش صحبت کنید😅

عزیزم انسان در حد توان خودش یه سری قدم هایی بر میداره، مثلا درس خوندن خودش ثوابه که میشه هدیه کرداما ...

من توان انداختن سفره حضرت ابوالفضل ندارم و اونو نذر نمیکنم در حد توانم انجام میدم . از مردم برای مردم یعنی چی ؟؟؟؟؟ اون مردم که یکیش منم خودم بلدم برای مردم به شیوه خودم کمک کنم یا در راه ترویج دینم برای زنده نگه داشتن دینم کارهایی انجام بدم ....... امیدوارم متوجه شده باشی . در ضمن اون استیکر خنده رو هم که گذاشتی  یه جای خوبی جوابشو میدی .... به امید دیدار

من توان انداختن سفره حضرت ابوالفضل ندارم و اونو نذر نمیکنم در حد توانم انجام میدم . از مردم برای مرد ...

اینکه شما به نوبه خودت تلاش میکنی خیلی خوبه، اجرت با خود حضرت عباس عزیز دلم

ایشون هم احتمالا نذری داشتن که سالانه برگزار بشه و مجبور بودن، ضمن اینکه به عقیده ی من میشد سال بعد هم دوبار برگزار کنن اما بعضی ها معتقدن که چون نذر سالانست باید هرسال برگزار بشه

از مردم برای مردم به خاطر این هستش که کسانی که در این عمر به ما کمک کردن آیدیشون گرفته شده و کاملا براشون توضیح داده شده که بدونن پولشون صرف چی میشه این خیلی موثر تره

ان‌شاءالله بابت اون خنده حلال بفرمایید که با منظور نبود، در ضمن کاش با آرامش بیشتری وارد نینی‌سایت بشید چون اینجا باهم دعوا نداریم

مشتاق دیدار، یاعلی

اینکه شما به نوبه خودت تلاش میکنی خیلی خوبه، اجرت با خود حضرت عباس عزیز دلمایشون هم احتمالا نذری داش ...

کجای صحبتم من آرامش نداشتم ؟؟؟؟ البته که حالت تمسخر شمارو ندارم و با ۴۳سال سن خیلی به رفتارم آگاهم و لازم به تذکر شما نیست اما بهتون بابت قانون سایت آگاهی میدم که گذاشتن شماره حساب یا کارت به هر عنوانی در سایت ممنوع هست و حق الناس 

و حلال نمیکنم 

من اون دولت میدم به افراد نیاز کند و حیوانات هنوز امام زمان ظهور نکرده این همه مشکل این همه خانواده هایی که بچه هاشون رو ازشون بخاطر یه حجاب گرفته آن پس چرا ظهور ممکنه نو جنگ جهانی ها هم نیومده پس چطور بدونیم که واقعیه؟ 

💝💖❤️

البته هرکسی عاقبت خودش رو داره