2777
2789
عنوان

به خاطر امام زمان کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 47 پست
آیدی اینستا و شماره کارت

توی اینستا چون‌حجم سنگینه نمیشه فیلما‌رو کامل فرستاد اگه بخواین فیلم هارو بفریتم‌براتون باید به آیدی روبیکا پیام‌بدین @Me_m100

آیدی اینستا:niyusha._._

۶۰۳۷۹۹۷۴۲۳۹۱۴۹۸۶

نیوشا بابایی

اجرتون با امام زمان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایدی کانالتون بدین یا درخواست میدم اینجا شماره حساب بدین بهمدرخواست دادم

کانال هنوز نزدیم چون هیچکسی قدمی برنداشت

این آیدیدمنه پیام‌بدین توی روبیکا @Me_m100

۶۰۳۷۹۹۷۴۲۳۹۱۴۹۸۶

نیوشا بابایی

عزیز دلم:) اجرت با صاحب الزمانلطفا فیش رو به آیدی بفرست که من فیلمارو از وقت شروع کار ارسال کنم برای ...

برام زد ارسال ناموفق ولی ۳۰ تومن از کارتم برداشته شد براهمین پرسیدم شاید پیامک واریزی چیزی براتون اومده باشه

اگه دوباره ب کارتم برگشت داده بشه دوباره واریز میکنم اگ زد ارسال موفق عکس میفرستم

توی اینستا چون‌حجم سنگینه نمیشه فیلما‌رو کامل فرستاد اگه بخواین فیلم هارو بفریتم‌براتون باید به آیدی ...

مبلغ زیادی شاید جمع کنم باید اعتماد کنن تا واریز کنن چ مدرکی نشونشون بدم 

برای رسیدن منو عشقم به هم اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم🙏🏻

سلام عزیزم خدا قوت شماره حساب دارن؟

بله عزیزم:) اجرتون‌ با خود صاحب الزمان

۶۰۳۷۹۹۷۴۲۳۹۱۴۹۸۶

نیوشا بابایی

پس از واریز فیش رو به این آیدی توی روبیکا بفرستید که براتون فیلم‌ارسال بشه مطمئن بشید پول برای کار خیر استفاده شده🙏🏻

@Me_m100

ممنونم عزیزم ببخشید خیلی خیلی ناقابل بود و اینکه نتونستم عکس بفرستم .

قربون شما برم‌من..هرچقدر بود در راه امام زمان بود مطمئن‌باشید صد برابر خیرش رو توی زندگیتون میبینید

فقط اینکه من پیامک‌ندارم لطف کنید به اون آیدی پیام‌بدید بگید چقدر بوده

تا من بتونم از مراحل براتون بیلم‌بگیرم بارگزاری کنم دِینی گردنم نباشه🙏🏻