2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب نشدی ؟

من هم دارم.خوب شدنی نیست.با حال روحیت بدتر و بهتر میشه...دقیقا وقتایی ک حالا ب خاطر ی مساله دیگه ای مثلا قبل از پریودی اعصاب نداری این مساله هم بیشتر رو اعصابت ه و اذیت میشی...از داروهای ضد اضطراب.  افسردگی برات استفاده میکنن

من اینطوری ولی تونستم کنترلش کنم.ذهنمو سریع به یه چیز دیگه مشغول میکنم.

دخترمم دقت کردم اینطور در حدی ک صداش در میاد از بس اذیت میشه..تا میبینم زوم کرده به صدا ها صداش میزنم باش الکی الکی صحبت میکنم..بدون اینکه بش بگم.دلیل صحبتم چیه.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
من اینطوری ولی تونستم کنترلش کنم.ذهنمو سریع به یه چیز دیگه مشغول میکنم.دخترمم دقت کردم اینطور در حدی ...

شما قبل از ازدواجن اینطوری بودین ؟ من میترسم 

دلم میخواد ببینم کسی تاحالا خوب شده 

خیلی بده منم همش باید به مامانم بگم نکن دندونش مصنوعیه با زبونش میزنه یه صدایی درمیاره عادت کرده دلم میخواد با سر برم تو دیوار وقتی این کارو میکنه

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
من هم دارم.خوب شدنی نیست.با حال روحیت بدتر و بهتر میشه...دقیقا وقتایی ک حالا ب خاطر ی مساله دیگه ای ...

من افسردگی و وسواس فکریه شدید دارم شندیم اگر اینها درمان بشه اونم ممکنه خوب بشه 

من افسردگی و وسواس فکریه شدید دارم شندیم اگر اینها درمان بشه اونم ممکنه خوب بشه

من سالهاس داروی ضد افسردگی و اعصاب میخورم خوب نشدم انگار داره بدتر هم میشه

این دوستمون هم درست میگه وقتی خیلی سرخوشم قابل تحمل تره یه کوچولو عشبی باشمبا اینصداها دیوونه میشم