2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزانی که اینجا ابراز کردید که دچار این مسئله هستین 

یسریا میگن حساس نباش ،حساسیت نیست دوستان واقعا یک نوع بیماری 

به عنوان کسیکه از نزدیک با یک مورد درارتباط بودم با همچنین چیزی بخاطر رشته تحصیلیم میگم 

اگر صدا اذیتتون میکنه واقعا باید خانواده کمک کنه 

ما به خانواده این دوست گفتیم تو خونه حتی از قاشق و چنگال پلاستیکی استفاده کنید 

نمیدونید چقدر سخته و میتونم درک کنم دوستانی که اینجا میان میگن چکار کنیم ،هیچی باید خانواده درک کنن و کمک کنن همین ،یمورد خود استادمون گفت که ینفر به خانوادش حمله کرده و میخواسته خفشون کن و بعد خانواده نمیدوستن چشه به عمد سر و صدا تولید میکردن  ،این بیماری اگر کسی داشته باش و از طرف خانواده و یا افراد دیگ به عمد تحریک بشه که مثلا حساسیتش کم بشه ممکنه حتی فرد طرف بکشه و عموما هم دلشون میخواد طرف خفه کنن و گلوی طرف فشار میدن 

عه منم دارم این مریضیو 

ولی نمیدونستم این اسم باکلاس اسمشه

ازاین به بعدباهاش پزمیدم😂

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

عزیزانی که اینجا ابراز کردید که دچار این مسئله هستین یسریا میگن حساس نباش ،حساسیت نیست دوستان واقعا ...

خانواده نمیدوستن آقا پسر به چی مبتلا هستن ،هی بهشون میگفته کمتر سرصدا کنید من حالم بد میشه ،خانوادم میگفتن تو حساسی برای اینکه حساسیتش کم بشه بدتر میکردن یا حتی خواهر برادرا دیدید که باهم کلکل میکنن ،آزارش میدادن خلاصه کار به جاهای بدی کشیده بود تازه فهمیده بودن چخبره 

عزیزانی که اینجا ابراز کردید که دچار این مسئله هستین یسریا میگن حساس نباش ،حساسیت نیست دوستان واقعا ...

دقیقا اون لحظه حس جنون ب ادم دست میده

من اون لحظه ک کسی داره با ملچ ملوچ چیزی میخوره ،هموون لحظه تو ذهنم صحنه ی اینکه ک فکشو گرفتم و دارم میکوبم تو صورتش میاد ..اکثرا هم شوهرم و خانوادمن و هیچوقت هم رعایت نمیکنن

اگر تحت فشار هستید که میتونم درک کنم لطفا به یک روانپزشک خوب مراجعه کنید در اسرع وقت  

شاید کوچیک بنظر برسه ولی اگر بهش توجه نشه ممکنه حتی شما نتونید خودتونو کنترل کنید و عموما واکنشی که درنهایت هست مثل اینکه دلتونومیخواد کسی خفه کنید و درمرحله بعد واقعا اینکارو میکنید 

دقیقا اون لحظه حس جنون ب ادم دست میدهمن اون لحظه ک کسی داره با ملچ ملوچ چیزی میخوره ،هموون لحظه تو ذ ...

به مادر و پدر آقا پسر گفتیم پسرتون بیمار باید توخونه از قاشق و چنگال پلاستیکی استفاده کنید حتی که سر و صداش آزارش نده ،ساعتتون بدون صدا باش که دروقت شب صداش آزارش نده ،محیط محیط ساکت و آرام باش 

متاسفانه خانواده ها نمیدونن یا اگر میدونن فکر میکنن ی بیمارس سادس و با بیشتر سر و صدا کردن میتونن حساسیت طرف و کم  درمانش کنن 

من بامشت محکم کوبوندم کتف مادرم نه یکی نه دوتا بااون حال تواون وضعیتم ادامس هوامیکرد تق میکرد بیشعور انگار اینا بچه نمیاوردن مملکت نمیچرخید

اکثر روزا هنذفری میذاشتم که صدامادرمو نشنوم

من نمیتونم خیلی بزارم همینم خودش بعدا باعث سردردم میشه 

کاش راهی باشه 

چند شب پیش اینقد موهامو کشیدم خودمو زدم تا امروز سردرد بودم .مدام صدای کف زدن محکم تو سرم پخش میشه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت