2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همین وضعیتو دارم مخصوصا وقتی غذا میخورن دندون میزنن به قاشق🤦🏼‍♀️وقتیم بهشون میگی بدترمیشه رعایت نمیکنن😑😶 

خوب شد رفتی باعث شدی خودمو پیداکنم درسته سخت بود ولی تونستم دوباره از سرجام بلند شم این دفعه قوی تر..🤍💪🏻
رو کی بیشتر حساسی ؟

صدای ملچ ملوچ کردن 

صدای سرفه حتی اگر کم باشه و صداش کم بیاد 

صدای تیک تاک ساعت 

صدای قورت دادن آب از گلوی یکی دیگه 

صدای تایپ گوشی 

صدای دسشویی رفتن کسی 

صدای همسایه ها حتی حرف زدنشون

صدای چیکه چیکه کردن آب

صدای یخچال 

صدای وقتی که مامانم نماز میخونه و پچ پچ میکنه

من یه هفتس فقط گریه میکنم فردا میرم روانپزشک

خیلی بده اعصاب ادم بهم میریزه🚶🏼‍♀️

خوب شد رفتی باعث شدی خودمو پیداکنم درسته سخت بود ولی تونستم دوباره از سرجام بلند شم این دفعه قوی تر..🤍💪🏻

من امروز به روانپزشکم گفتم آنلاین

هنوز جوابمو نداره

خیلی دارم اذیت میشم

از صدای غذا خوردن 

حتی آب خوردن

سرفه

صاف کردن سینه

بیشتر کسایی که بهم نزدیکن مثل مادر پدر همسر و بچه هام بیشتر آزارم میده

من میترسم ازدواج کنم

منم دارم بعضی وقتا تشدید میشه

سعی کن تو سکوت باشی هندزفری بزار تو گوشت صداهای خوب گوش بده مثل صدای طبیعت و ابشار صدای پرنده ها ..تو نت هست سرچ کنی میاد

صدای قرانم عالیه

هرچه قدر بیشتر بهش فک کنی بدتر میشه 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
من امروز به روانپزشکم گفتم آنلاینهنوز جوابمو ندارهخیلی دارم اذیت میشماز صدای غذا خوردن حتی آب خوردنس ...

همسرم اینجوری بود ادم جرات نمیکرد کنارش چایی واب و غذابخوره یا عطسه کنه سرفه کنه خیلی بده ادمای اطراف هم اینجوری توعذابن ینی یه تیکه کاهو میخوردی باید۵میترباید ازش دور میشدی که صداتو نشنوه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
من امروز به روانپزشکم گفتم آنلاینهنوز جوابمو ندارهخیلی دارم اذیت میشماز صدای غذا خوردن حتی آب خوردنس ...

دارو میخورید تاحالا اثر نزلشته ؟

وسواس یا افسردگی نداشتین؟ 

من اول وسواس صافی داشتم تو بچگی بعد شد میسوفونیا