2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رواج ندادم. حتی تحمیل نکردم. چیزی ک شنیدم رو بازگو کردم

هرجا حرف از دین حتی یه اشاره کوچیک باشه، میریزن سرت

حالا اگه میگفتی فلان سلبریتی یا بلاگر اینو گفته تایید میکردن

جدی نگیر 

از هرکس اندازه شعورش توقع دارم حتی شما کاربر عزیز🐞
بله

کف العباس هم رفتی؟ 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
شنیدم میگن وقتی بیمارستان ببینه کارت اهدا عضو داری ، دیگه صبر نمیکنن که شاید از کما به دنیا برگردی ...

اووو😂😂😂

چا قاطی هم کردی همه‌چیو خوشکلم 

اولا که کما دو حالت داره یا طرف هیچ تغییری نمیکنه که در این صورت اصلا اجازه ندارن دستگاه رو بکشن یعنی تو کشور اسلامی که غیر مجازه! 

یا هم دو متخصص به همراه تیمشون به وسایل دستگاهای خاص مرگ مغزی رو اثبات میکنن یعنی چی یعنی اینکه فرد مرده و بدون دستگاه علائم حیاتی نداره و اصلا همین الانم مرده آیت و فقط با دستگاه اعضا و جوارحش دارن کار میکنن 

در مرحله‌ی بعدی میان با خانواده یه جلسه تشکیل میدن و خب قطعا اینو هم مطرح میکنن که اون فرد کارت اهدای عضو داره ولی بازم تظر خانواده شرطه 

۱۰۰تا هم کارت داشته باشن بازم نمیتونن بدون اجازه خانواده کاری انجام بدن اگر خانواده قبول کرد اعضا رو اهدا میکنن و دستگاه رو میکشن

رواج ندادم. حتی تحمیل نکردم. چیزی ک شنیدم رو بازگو کردم

علت این که اسمشونو نمیگید نگران این هستید که بهش توهین بشه؟ 

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸