2777
2789

من خودم با یکی دوست بودم اما تو تحقیق چیزای خوبی نگفتن منم عقلانی پیش رفتم و کات کردم حالا وارد اون موضوع نمیشم ...

از معلم داداشم خوشم میومد بنظرم خیلی متشخص و خوش اخلاق و خوش تیپه خیلی مرتبه همش لباس های مرتب و تمیز و اتو کشیده تنشه 

من چندباری دنبال داداشم رفتم مدرسه دیدمش

مامان من انجمن مدرسس و همچنین نماینده کلاس(ابتداییه داداشم)بخاطر همین با معلم زیاد در ارتباطه امشب ب مامانم گفت میشه دامادتون شم؟

دخترت منو دیده؟

بچها من از قبل ازش خوشم میومد اما الان حس میکنم شوخی چیزی کرده نظرتون چیه؟

۳۰ سالشه من ۲۲ اینم بگم خودمم معلم میشم

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی چی خودت معلم میشیالان چی هستیشغلت؟ خاستگاری کردظ؟ مامانت چی گفته

یعنی من دارم برای فرهنگیان میخونم در آینده معلم میشم 

گفته میشه دامادتون شم؟ و پرسیده دخترتون منو دیده؟

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
چقدر هوله یعنی چی میخوام دامادت بشم😐

من حس میکنم شوخی کرده؟؟

خشبحالت شانس دره خونتو زده یعنی ط قبلش ازش خوشت میومده و هدا برات اینجوری چیده نح شوخی نمیکرده یه چن ...

منم از یه نفر خوشم میومد قبلاً 

فهمیدم چند بار موضوع خواستگاری رو مطرح کردن بابام ردشون کرده 

مهم نیست دیگه برام هیچی هم نگفتم

دُنیا ارزِش اَخم کردَناتو نَداره 🎀

مبارکه؟ جدی گفته. جرعت شوخی اینجوری ندارن

نمیدونم حس میکنم شوخی کرده!

وای منم رو معلم داداشم کراشم 😂مبارکت باشه

حالا فقط همین حرفو زده مبارک نیست😂