2777
2789

که وقتی بزرگ شدن لنگ پول توجیبی یا دنبال کار نباشن که تهش مجبور باشن بعد هجده به جای تمرکز روی دانشگاه درگیر پیدا کردن کار باشن حالا زبان یا ورزش هم نه کلاس هنری که آینده داشته باشه هم میتونید بفرستید که وقتی به هجده رسیده باشن دیگه حرفه ای باشن و بتونن باهاش به در آمد برسن من چقدر حسرت میخورم که چرا خانوادم همچین کاری نکردن و من برای مخارج دانشگاهم مجبور بودم فروشندگی کنم  و هنوز هم هیچی نیستم و الانم دیگه نه شغل درست حسابی دارم نه در آمدم اینجوریه که برم چندین سال زمان بزارم  اموزش ببینم  پس شما آینده نگر باشید و مطمئن باشید هر چی بکارید درو میکنید 

دخترم ۸ سالشه کلاس زبان میفرستمش الان املا هاش سخت شده دیگه واقعا پوستم کنده شده از بس نمک اوردم توش تمرین کنه برنج آوردم تمرین کنه نمی‌نویسه میگه دستم درد می‌کنه من میگم تو بگو چه حرفی بنویسم من مینویسم واقعا پدر مادرا هم گناه دارن 

خیلیییی موافقم اصلا بحث درآمدزایی هم نباشه پس‌فردا به یه هنرش افتخار کنه خودش با خودش حال کنه 🤦‍♀️

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترم ۸ سالشه کلاس زبان میفرستمش الان املا هاش سخت شده دیگه واقعا پوستم کنده شده از بس نمک اوردم توش ...

بچه های الان قدر نشناسند  چون الان رفاه براشون بیشتر من خواهرای خودم میبینم پر توقع هر جی براشون انجام میدی خوشحال نمیشن بعد ما آرزو داشتیم کلاس زبانی چیزی بفرستنمون

بچه های الان قدر نشناسند چون الان رفاه براشون بیشتر من خواهرای خودم میبینم پر توقع هر جی براشون انج ...

شما هم اگه سختیاشو تو اون سن میکشیدی شاید همین کار اینا رو میکردی نسل ما همه چیزو انداختن گردن پدر مادر