2777
2789
عنوان

بنظرتون من مقصرم

75 بازدید | 9 پست

فردا تولد شوهرمه

امروز عصر بچم ک‌نوزاد ۳ماهه هس گذاشتم پیش مامانم

با مادرشوهرم رفتیم بازار 

ی لباس برای شوهرم خریدیم ک‌ برای تولدش بهش بدیم.

بعدش اومدم دیدم شوهرم رفته باغ با دوستاش

منم کلید نداشتم

با مامانم رفتیم شام بیرون وقتی رسیدیم تو غذاخوری

بعد شوهرم زنگم زد گفت من پشت درم 

گفتم چ زود برگشتی من ک‌ کلید ندارم

گفت کلید گذاشتم تو ماشین مامانت ب مامانتم گفتم بهت بگه

مامانمم گفت من متوجه نشدم اصلا

گفتم خب برمیگردم میام برو خونه مامانت تا بیام 

خلاصه من تا شام خوردم و برگشتم

یکساعت شد

شوهرمم دم در تو ماشینش نشسته بود دوسه بار ب من زنگ زد

گفت ک خستمه دم درم 

گفتم تو راهم دارم میام

وقتی رسیدم باهام دعوا کرد گفت بچه ب این کوچیکی گذاشتی ول کردی از عصر رفتی... و این حرفا

نمیتونسم بگم بخاطر تولدت از عصر زدم بیرون😮‍💨🥹

هر چی گفتم نمیدونسم کلید گذاشتی نمیفهمید 

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

چرا نمیتونستی بگی واسه رفتم برات کادو بخرمسرت واسه دعوا درد میکرد ؟

خب مادرشوهرم میخاد سوپرایزش کنه کادو بهش بده دوس نداشتم برنامش خراب بشه . البته دعوای شدیدی هم نکرد باهام 

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مادرشوهرم میخاد سوپرایزش کنه کادو بهش بده دوس نداشتم برنامش خراب بشه . البته دعوای شدیدی هم نکرد ...

والا من بودم احترام و ارزش خودمو حفظ میکردم و میگفتم چرا رفتم بیرون 

خودم و اینکه دعوا نکنیم از برنامه های بقیه مهمتره چه مامان خودم چه مادرشوهر 

چند سالته؟

والا من بودم احترام و ارزش خودمو حفظ میکردم و میگفتم چرا رفتم بیرون خودم و اینکه دعوا نکنیم از برنام ...

۲۸

والا من بودم احترام و ارزش خودمو حفظ میکردم و میگفتم چرا رفتم بیرون خودم و اینکه دعوا نکنیم از برنام ...

مامانم بهش گفت کار داشتن ک‌رفتن بیرون

ببخشید ولی شبیه ۱۸ ساله ها هستی نشستی بهاطر بگیه سوپرایز خودتو بردی. زیر سوال

گفتم پیاده روی رفتیم😭

گفتم پیاده روی رفتیم😭

والا منکه از اخلاقت خوشم نیومد شبیه بچه ها هستی 

یه زن عاقل به هیچ وجه اجازه نمیده بیخود سرش غر بزنن 

واحب بود حالا سوپرایز کنید ؟ عین ادم میگفتی رفتم برلت هدیهبگیرم فلان اونم دوتا تشکر میکرد عوض بحث

والا منکه از اخلاقت خوشم نیومد شبیه بچه ها هستی یه زن عاقل به هیچ وجه اجازه نمیده بیخود سرش غر بزنن ...

اگر یک دقه دیگه ادامه میداد میگفتم . میگم زود رفت خابید خسته بود. ب جاهای باریک نکشید