2777
2789
عنوان

چرا باردار شدم اخه چجوری

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 34 پست

[QUOTE=367316362]وای چقدر باید حرص بکشم من از دست شما  مگه قرص نقل و نباته که همینجوری میندازین بالاااااااااااا 

مشکلات ینی چی؟

من اصلا امادگیشو ندارم چجوری قبولش کنم؟هیچ حسی بهش ندارم الهی بمیرم

خدای مهربونم سیپورت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب میخواستم ازمایش بدم،دندونامو ببرم نگاه کنه یکیشون درد میکرد و خیلی کارای دیگه

اشکال ندارد عزیزم اینجوری حرص نخور خدای نکرده چیزی نشه بعدش عذاب وجدان نگیری ، منم فکر نمی‌کردم بار اول اقدام باردار بشم هزار جورم درد اومد سراغم از دندون درد بگیر و .. 

ولی الان دعا میکنم بچه م سالم بیاد بغلم .

اشکال ندارد عزیزم اینجوری حرص نخور خدای نکرده چیزی نشه بعدش عذاب وجدان نگیری ، منم فکر نمی‌کردم بار ...

عزیزم انشالا سالم بغلت کنی بچتو

یه نعمته که منتظرش بودی

الهی بمیرم من منتظرش نبودم اخه چرا😭

خدای مهربونم سیپورت
عزیزم انشالا سالم بغلت کنی بچتویه نعمته که منتظرش بودیالهی بمیرم من منتظرش نبودم اخه چرا😭

اولیل بار که بری سونو و صدای قلبشو بشنوی همه ی این افکار از ذهنت میپره دنیات میشه اون بچه مطمئن باش