2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه به اسمش کردی و تموم شده رفته که دیگه کاری از دستت برنمیاد ولی یه قرار دادی هست که میتونید حداقل اون رو انجام بدین . این مدلیه که تا وقتی مادرتون زنده هست خونه مال ایشونه ، دور از جون اگه فوت کرد خونه میرسه به شما و مثل بقیه اموال نمیره برای تقسیم ارث بین همه وارثا . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
الان به اسمش شده؟ یا هنوز راه داری برای تغییر؟ اگه راه داری که نکن اینکارو. بگو چه فرقی داره منم بچت ...

راه داره چون هنوز پول خونه کامل تسویه نشده و اگه من پرداخت نکنم در واقع همه چی خراب میشه 

اگه به اسمش کردی و تموم شده رفته که دیگه کاری از دستت برنمیاد ولی یه قرار دادی هست که میتونید حداقل ...

نه من فکرمیکنم همچنان میشه اموال رو برگردوند قبلا درباره‌اش خوندم 

اگه داداش داری اشتباهترین کار دنیا رو کردی یه دنگ حداقل میزدی ب نامش ... و مامانت چقدر بی درکه ک خاصر شده حاصل زحمات تو رو ب نام خودش بزنه ک بعدا بقیه بچه ها بتونن روش ادعا داشته باشن 

پس بگیر ازش حتی با دلخوری

ن اینطور آدمی نیست فقط میخواد همه چی برا خودش باشه ک من اگه مردم ی وقت ب بابام نرسه

بگو نگران نباش من صدسال عمر میکنم نباشمم میدم خیریه مالمو

ولی فک نکنم اینی که گفتی باشه 

چون ب جورایی ب نظر می‌رسید ک تلاش جفتمونه اما اون تمام پولاشو خرج خونه و داداشام کرد منم همه درامدمو ...

اشتباه کردی عزیزم و اون ملک دیگه مال تو نیست

کاش همون موقع یه جوری میزدی بنام خودت

الان بنظرت داداشات میذارن بزنه به نام تو

فقط یه کاری میتونی بکنی

برید با هم صلح کنید که تا وقتی مادرت زندس بنام اون باشه اگه خدایی نکرده اتفاقی افتاد خونه اتومات بنام تو بشه

لاقل فکرتم باز بشه و این موضوع بین تو و مادرت بمونه تا بقیه شاخ نشن