2777
2789
میگه چون اون مادر خانواده س ملک باید ب نام اون باشه تا احترامش حفظ بشه در حالی ک خدا ب سر شاهده شاید ...

ایه نازل شده به خاطر احترام به مادر ، اموالتونو بزنید به نام شون؟ 

به اون کسی ک این حرفو میزنه بگو دلیل منطقی بیاره !

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

موقع خرید چرا به اسمش زدین؟

چون ب جورایی ب نظر می‌رسید ک تلاش جفتمونه اما اون تمام پولاشو خرج خونه و داداشام کرد منم همه درامدمو این خونه رو خریدم ولی میگه چون اون سرپرستمونه باید ب نام اون باشه 

میگه چون اون مادر خانواده س ملک باید ب نام اون باشه تا احترامش حفظ بشه در حالی ک خدا ب سر شاهده شاید ...

عزیزم درسته مادرته ولی توهم خیلی تلاش کردی اونم که خودش خونه داره احترامشو هم بزار ولی خونه رو به نام خودت کن حتما 

غصه نخور دیوونه پاشو برقص💃تا کی غم بخوری جآنم؟تهش که هممون میمیریم؛ 

راستش نه من اینکارو نمیکردم

سایه مادرتون مستدام ولی خیلیا اینکارو کردن اون ملک و املاک بین ورثه تقسیم شد

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

بستگی داره تو چه شرایطی باشین شما 

شرایط هرکس متفاوته 

مثلاً من هرجا که برسم به خاطر مادرمه 

اول خونه مادرم رو بزرگتر می‌کنم تا یه روز خوش ببینه به اسم خودش هم می‌زنم بعد میرم تلاش می‌کنم واسه خودم

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

چون ب جورایی ب نظر می‌رسید ک تلاش جفتمونه اما اون تمام پولاشو خرج خونه و داداشام کرد منم همه درامدمو ...

نه اصلا منطقی نیست با یک وکیل صحبت کنید احتمالا میتونید پس بگیرید ( باتوجه به گردش مالی و ..)