2777
2789

معده امو نابود کردم 

از صبح به خاطر امتحان کلی قهوه خوردم 

کلا یک ذره صوب با یکم نون پنیر توی کل روز خورده بودم 

الان سر معدم سوزش داره و درد میکنه 

کسی میدونه چیکار کتم 

همش بادگلو دارم و معدم صدا میده 

الان نون و بیسکوییت خوردم 

چیکار کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قرص فاموتدین اگه داری بخور ،،شاید گرسنه ای نون بخور ...عسل داری عسل هم برا معده خوبه یه قاشق بذار دهنت 

اگه خیلی درد داری شیاف دیکلوفناک بزن

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
قرص فاموتدین اگه داری بخور ،،شاید گرسنه ای نون بخور ...عسل داری عسل هم برا معده خوبه یه قاشق بذار ده ...

اخه معده ام اسیدی خیلی شده 

الان نون و بیستکوییت خوزدم 

کلی قهوه خوردم

دندونم درد میکرد 

ژلوفن و استامینوفین خوردم 

معدمم خالی بود 

چیکار کنم 

میترسم زخم معده بگیرم

اخه معده ام اسیدی خیلی شده الان نون و بیستکوییت خوزدم کلی قهوه خوردمدندونم درد میکرد ژلوفن و استامین ...

دیگه اینکار رو با معده ات نکن.....اگه کیشه آب گرم داری بذار روش شاید گرم بشه آروم بشه

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕