خودم قبلا که بچه اولمو داشتم صبحا همه کارامو میرسیدم تا ظهر ولی الان خیییلی وقت کم میارم که هیچ انرژیم ندارم همش تکراری.. وقتی میبینم روزی چندبارم جمع میکنم بازم مثل بازار شامه دوتایی خونه رو میکنن انباری ،،درسای پسزرمم هست ،، میخوام ببینم کسی مثل منم هست ،،خیلی تنبل شدم ،،وبی انگیزه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ظرفها رو که شبها تو ماشین میذارم صبحها خونه رو مرتب میکنن اگه دستشویی لازم داشته باشه یه دستی میکشم غذا درست میکنم ده روز یکبار یکی میاد تمیزی کلی میکنه من کم خون هستم زیاد کار نمیکنم بلد هم نیستم
کاراتو باید تقسیم کنی تحت هرشرایطی باشه باید با برنامت پیش بری شبا کارای اشبرخونت انجام بده تغذیه بچه هات اماده کن لباسارو اتو کن کمی گردگیری صبح هم صبحونه روجمع کردی ظرفاتم شستی نهارتم بار گذاشتی لباس کثیفارو بنداز ماشین برو سراغ جاروبرقی دیگه تا بچه هات از مدرسه برگردن کامل کاراتو کردی ظهرهم یه چرتی میزنی بعدش عصرونه یه کیک خوشمزه با یه فنجون قهوه خودتو مهمون میکنی وبعدش میری توتدارکات شام