خودم قبلا که بچه اولمو داشتم صبحا همه کارامو میرسیدم تا ظهر ولی الان خیییلی وقت کم میارم که هیچ انرژیم ندارم همش تکراری.. وقتی میبینم روزی چندبارم جمع میکنم بازم مثل بازار شامه دوتایی خونه رو میکنن انباری ،،درسای پسزرمم هست ،، میخوام ببینم کسی مثل منم هست ،،خیلی تنبل شدم ،،وبی انگیزه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خب شما چکار میکنی اذیت نمیشی این حالت بیکاریبعد اینکه کسی کارهات کنه اذیتت نمیکنهمن دوست ندارم کسی ا ...
من دوقلوی ۸ ساله دارم کلاس دوم با وجود اینکه ۷۰ درصد کارهارو میکنه بازم من دائم مشغولم درساشون مریض بشن بازی کردنشون اووووه ...کو بیکاری که حوصلم سر بره
ماهی ۱۵ میگیره
کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم. متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد