2777
2789
عنوان

مامانا صبحها تمیزکاری انجام میذین یا شبها

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 53 پست
خونه یکسره کار داره من هنوز بچم‌ به ریخت و پاش نرسیده همش درگیرم امروز دوبار ماشین زدم یکبار لباسهای ...

اگه بچه شیر میدی طبیعیه اگه نمیدی بدنت کمبود داره و کلا هنوز روال دست نییست بچه اول ادم تجربهنداره

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از ۷ صبح میاد صبونه بچهارو آماده میکنه حاضرشون میکنهبچها رفتن مدرسه اتاقاشونو مرتب میکنه ناهار کار ...

خب شما چکار میکنی اذیت نمیشی این حالت بیکاری

بعد اینکه کسی کارهات کنه اذیتت نمیکنه

من دوست ندارم کسی اینکارهارو کنه برام

یه جورایی لذت میبرم براشون انجام بدم

یه روزایی که با پدرشون بیرونن طولانی خیلی حوصله م سر میره

چقدر میگیره روزی

خب شما چکار میکنی اذیت نمیشی این حالت بیکاریبعد اینکه کسی کارهات کنه اذیتت نمیکنهمن دوست ندارم کسی ا ...

من دوقلوی ۸ ساله دارم کلاس دوم با وجود اینکه ۷۰ درصد کارهارو میکنه بازم من دائم مشغولم درساشون مریض بشن بازی کردنشون اووووه ...کو بیکاری که حوصلم سر بره

ماهی ۱۵ میگیره

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

من دوقلوی ۸ ساله دارم کلاس دوم با وجود اینکه ۷۰ درصد کارهارو میکنه بازم من دائم مشغولم درساشون مریض ...

خدا حفظشون کنه

خوب میگیره ارزشش داره

اره سخته ادم اگر توان مالی داره کمکه واقعا

جوون نیار ولی

بگو شوهرت رفت بیاد😁😁😁

خخخخخخ

خدا حفظشون کنهخوب میگیره ارزشش دارهاره سخته ادم اگر توان مالی داره کمکه واقعاجوون نیار ولیبگو شوهرت ...

ای جان😅

نه بنده خدا ۴۶ سالشه

متاهله

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد