2777
2789
عنوان

نی نی سایتیا این شوهرای تحفه از کجا گیر اوردین

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 55 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به اینامیگن فرازونشیب های زندگی وقطعااگه کسی ازفامیلاتون ازشوهرش کتک بخوره یاخیانت ببینه نمیادبه شمانمیگه که کسرشانش بشه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من خودم تو یه خونواده ایم که همه جورش هس مثلا یکی که خیلی داغونه هم هست یکیم که اخلاقش خوبه هم هست ولی امیدوارم از این آدمای گند سر راه هیشکی در نیاد نگا میکنم حرص میخورم که چجوری قبول میکنن اون شرایطو

من توی نی نی سایت زندگی های خوبم دیدم ، فقط شما خوب نیستین‌ ، بجاش دعا کن مشکل زندگی همین ادما درست ...

من نگفتم زندگیمون خوبه بنده هم هزارتا مشکل دارم ولی مشکلاتمون اینا نیس عزیزم خیلی تعجب میکنم چرا بعد خوبشو شما دیدین بنده مریض داریم بی پولیم مستاجر داریم ولی خیانت و دست بزن و با عروس مادر شوهر مشکل داشته باشیم نداریم الان نی نی سایت همش شده خاله زنکی شما بد برداشت کردین تاپیک بنده رو

من همیشه بیادت میمونم ...

ن بابا ۳۲ سالمه ولی مجرد ازین دختر لوس و بی مزه

فهمیدم زن‌پخمه باشه مرد خیلی سواستفاده میکنه 

محبت زیادی قناعت بی مورد و بیجا 

تو سری خور بودن 

ترسو بودن 

بی زبونی زن بتونه بدون دعوا حقشو بگیره 

کوتاه اومدنهای بیجا 

چون همه ادما یکی نیستن

یکی نیستن ولی بنظرم زندگیو سخت گرفتن فقط مادرشوهرم چی گف گوشیمو داد دست فلانی بدم اومد اینا ک مشکل نیستن اخه مشکلی فقط بی پولی دادگاه بیمارستان 

من همیشه بیادت میمونم ...

منم اینجا خیلی چیزا دیدم خدا روشکر اطرافم از این خبرا نیست. اینجا که من هستم مرد و زن به هم اعتماد دارن طرف بخواد خونه بخره با هم جوش میکنن زن طلا میده مرد وام میگیره و فلان جور میشه اینا به زن بگن طلاتو بده خونه بخرم میگه اول سند بزن به نامم انگار زندگی های نینی سایت به مو بنده و خیلی پوچه فقط دنبال پول کندن از مرد ها و حرص دادم مادرشوهر و خواهر شوهرن

نخوردیم نون گندم دیدیم دست مردم

حتما ک نباید خودت اینطوری باشی

دور ورت ندیدی نشنیدی

آدم خوبه قبل حرف زدن به دل بقیه هم فکر کنه

مگه ادما دوست دارن مشکل داشته باشن

شوهرشون دست بزن داشته باشه یا خائن باشه

کی دلش میخاد هرروز درگیر باشه

طرف میاد اینجا مینویسه بلکه یه راهی جلو پاش بیاد

بلکه دلش آروم بگیره چارتا آدم آرومش کننن

یکم تامل واقعا یکم تفکر