2777
2789
عنوان

نی نی سایتیا این شوهرای تحفه از کجا گیر اوردین

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 55 پست
من نگفتم زندگیمون خوبه بنده هم هزارتا مشکل دارم ولی مشکلاتمون اینا نیس عزیزم خیلی تعجب میکنم چرا بعد ...

عزیزم الحمدالله که ندیدی هستن کسایی که میگن ای کاش اجاره نشین بودم ولی همسرم متعهد بود 

در حسرت مادر شدن .........

یه چی بگم بهم حمله نکنید

من از کتک اصلا دفاع نمی کنم 

یه سری هام واقعا د

مادرشوهر و خواهر شوهر شون بد ذات هستن

ولی یه سریای دیگه خودشون مقصر این بحث ها و دعواها هستن و اینجا میان نقش مظلوم رو بازی می کنن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نخوردیم نون گندم دیدیم دست مردمحتما ک نباید خودت اینطوری باشیدور ورت ندیدی نشنیدیآدم خوبه قبل حرف زد ...

ببین حرف خاله زنکی همش رفتم خونه مادرشوهرم محلم نداد بعد میشینه کلی با شوهر دعوا میکنه ک چرا محل نداد زندگیو ب کام خودشون تلخ میکنن میدونی مشکل اصن چی هست مشکل از نظر من مستاجری بی پولی مریضی دادگاه 

شوهری این وسط دست بزن داره اون واقعا نباید پیشش زندگی کرد فقط باید بره مشاور ولی بیشتر تاپیکا اینجا خاله زنکی همه عروس میان راه میزارن جلو اون ادم بیشتر اینا میندازن ب جون هم

من همیشه بیادت میمونم ...

یه چی بگم بهم حمله نکنیدمن از کتک اصلا دفاع نمی کنم یه سری هام واقعا دمادرشوهر و خواهر شوهر شون بد ذ ...

من تاپیک دانلابهشت ک گف با جاروبرقی کوبید سرمو خوندم به هزار نفر گف که من ب شوهرم هزار بار گفتم گوشیو دست کسی نده عکس لخت دارم یکبار نکرده عکس لختشو از رو گوشیه پاک کنه اونم خانوادشه شاید دلش نیاد گوشیو نده دست خواهرش البته زدن اون اقا خیلی زشت بود ولی مقصر خودشه ک هدفمند زندگی نمیکنه

ببین حرف خاله زنکی همش رفتم خونه مادرشوهرم محلم نداد بعد میشینه کلی با شوهر دعوا میکنه ک چرا محل ندا ...

یه وقتایی این راه حلا جواب نمیده

بخدا من چند وقت پیش راجب زندگی کسی چیزایی شنیدم

ک مغزم درد گرفت راه حلش از نظر من شاید جدایی ولی از نظر اون طرف ده سال زندگی مشترک ده سال ساختن با دار و نداری وجود یه بچه از بین رفتن کل سرمایه زندگی خب طرف نمیتونه به این راحتی جدا شه

ما شاید یه چیزی بگیم ولی طرف به هزارن چیز فک میکنه

میاد اینجا اگ چیزی میگه شاید اصلا دنبال راه حل نیست دنبال آروم شدنه میخاد مغزش خالی بسه

اره بعضی حرف ها خاله زنکیه ولی بعضی هاش واقعا غمه

من دیدم اطرافم اینجور آدم هاشما خداوند توفیق بودن در کنار آدم های خوب رو بهتون داده شکر کنید

ماهم مشکل داریم مثل بی پولی مریضی مستاجری ولی با عروساو اینا مشکلی نداری ک نی نی سایتیا بخاطرش اوقاتشونو تلخ میکنن

یه وقتایی این راه حلا جواب نمیدهبخدا من چند وقت پیش راجب زندگی کسی چیزایی شنیدمک مغزم درد گرفت راه ح ...

بعضیاش بله من تاپیکی خیلی وقت پیش خوندم قلبم ب درد اومد خیلی دوسداشتم بدونم اخرش چیشد 

منطورم خواهرشوهر عروس این چیزا اصن مهم نیس ک ادم بخاد براش پست بزاره

به اینامیگن فرازونشیب های زندگی وقطعااگه کسی ازفامیلاتون ازشوهرش کتک بخوره یاخیانت ببینه نمیادبه شما ...

من یادمه یکبار فقط برادرم زنش دعوا کردن اوایل زندگیشون بابام کلی حرف بهشون زد ادم شدن واقعا موندم جدا از مشکلات زندگی این خاله زنک بازیا برا سن ماها دیگه خوب نیست مادرت بهم محل نداد عمش اینکارو کرد خواهرش شام نپخت زندگیو برا خودشون تلخ میکنن 

ماهم مشکل داریم مثل بی پولی مریضی مستاجری ولی با عروساو اینا مشکلی نداری ک نی نی سایتیا بخاطرش اوقات ...

بله من نگفتم مشکل ندارد گفتم آدم های اطرافتون آدم های خوبی هستن

بله من نگفتم مشکل ندارد گفتم آدم های اطرافتون آدم های خوبی هستن

خوبی از خودتونه حالا شاید من تو زندگی بقیه نیستم چون اهل فضولی و سرک کشیدن نیستم حتی برا پدرومادرم ولی این چیزا واقعا ندیدم و برام اهمیت نداره

من یادمه یکبار فقط برادرم زنش دعوا کردن اوایل زندگیشون بابام کلی حرف بهشون زد ادم شدن واقعا موندم جد ...

آره بعضی چیزاروبایدندیدگرفت که اعصاب خودمون آروم باشه وولی بعضیاواقعازبون گزنده ای دارن قشنگ نیش میزنن تودل آدم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
خوبی از خودتونه حالا شاید من تو زندگی بقیه نیستم چون اهل فضولی و سرک کشیدن نیستم حتی برا پدرومادرم و ...

من نمیدونم تاپیک های مدنظرتون که مطالعه فرمودید چی بوده

ولی بعضی آدم ها واقعا بدی می کنند جوری که انگار جزو ذاتشون شده و متوجه رفتار اشتباه خودشون نمیشن

آره بعضی چیزاروبایدندیدگرفت که اعصاب خودمون آروم باشه وولی بعضیاواقعازبون گزنده ای دارن قشنگ نیش میز ...

اینا همه جا هست ادم فقط باید ندیدشون بگیره هرچی بی تفاوت باش نسبت ب ی مسائلی بهتره بنظرم بی تفاوتی بیشترین فشار برا طرف دارع😂

اینا همه جا هست ادم فقط باید ندیدشون بگیره هرچی بی تفاوت باش نسبت ب ی مسائلی بهتره بنظرم بی تفاوتی ب ...

😂

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید