2777
2789
😂😂😂😂امتحان خوبه

ماسک زده بودم تو مطب مریض نشم دکتر قشنگ توضیح میداد ولی خودش پوستم ندید که منافذ داره یا من اشتباه میکنم

الان کلی ذهنم درگیره نکنه من اشتباه کردم و الان دارو ها مناسب من نیست

گفت ۴ماه دیگه دوباره بیا

شهر دیگه هم هست

نه میتونم بازم برم پیشش نه دارو ها رو بریزم دور😑

🪸🐠🫧

ماسک زده بودم تو مطب مریض نشم دکتر قشنگ توضیح میداد ولی خودش پوستم ندید که منافذ داره یا من اشتباه م ...

منظورم ماسک صورت 

چیزایی ک قاطی مکنی میزنی پوستت 

خیار سیب زمینی یخ و...

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونمدرمورد اون روز گفتم گه بخاطر ماسک دکتر صورتم ندید

اهان😂

میتونم سنتو بپریم

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

۲۱ عزیزم

الان زوده برا دکتر پوست و اینا 

بتظرم باید از ماسک استفاده میکردی اگر درست نشد ۲۵ سال ب بالا میرفتی دکتر

الان زوده برا دکتر پوست و اینا بتظرم باید از ماسک استفاده میکردی اگر درست نشد ۲۵ سال ب بالا میرفتی د ...

من یه سوال کردم اون شروع کرد به نوشتن دارو

کلی دارو نوشته امیدوارم نتیجه بگیرم حداقل

🪸🐠🫧

من یه سوال کردم اون شروع کرد به نوشتن داروکلی دارو نوشته امیدوارم نتیجه بگیرم حداقل

نتیجه ک میگیری حتما👌🏻