من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
جالبیش همیناست واسه همین میخوام بدونم فامیل داماد چطوری اومدن چون اینا فامیل عروس بودن
اون دیگ یه مهمدنی بوده چه کارایی
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .
هرچقدرم بیشتر و بیشتر میزنم زود جذب میشه و انگار نه انگار ابرسان زدم که پوستم لطیف شه
من دنبال ی ابرسان خوب میگردم ک جوش نزنم
فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .
پوستم خشکه ولی منافذ باز دارم دکتر علاوه بر روتین پوستی ابرسانی که نوشت تاکید کرد بدون چربی باشهالان ...
برا منافذش از ماسکای خونگی استفاده کن عالیه
بعد شماک پوستت خشکه باید مرطوب کننده ازستفاده کنی
ولی کرم و .... دکتر برام نوشته واسه منافذم سرم ویتامین سیقبلا خودم ابرسان ام کیو داشتم خوب بود این ی ...
میگم ماسک خونگی بزن ن دکتر اینا