2777
2789

من یه ادم روانیه استرسیم،اصلاهم دست خودم نیست،فقط عذاب میکشم از استرس زیاد

الان نامزدم از پنج عصر اف شده بیخبر

یه کلام نمیگه فلانجا میرم فلانکارو دارم نگران نباش چند ساعت نیستم

خب هوا که سرده بیرونم رفته بود تا الان اومده بود😕

ساعت ده صبحم خواب بود،خرس که نیست انقد بخوابه

مردم از استرس

هی میگم الان میاد هی چک میکنم ولی پیام نداده هی استرسم بدتر میشه و شدیدتر مردم بقران 

نگرانم دارم دق میکنم از نگرانی و حال بد 

هی فکر میکنم خب کجاست چرا نیومد؟🥺

یه ریال شارژ ندارم زنگ بزنم شارژ اضطراریمو استفاده کردم،کارتم مسدوده

نمیدونم چیکار کنم 🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واییی مثل منی خیلی بده لامصب آدم مرگو به چشاش،میبینه از خونتون بزنگ

خونمون تلفن نداره

تو هم شوهرت/دوست پسرت انقد بیشعوره؟

اخه الان پنج ساعت شده

هوا سرده نرفته بیرون

نزدیکای ظهر بیدار شد نخوابیده

خب کجاست؟پنج ساعته معلوم هست کجاست؟

گوشیش خرابه

چه خبره دیگه همه درای آسمون بسته شده؟؟

از کارت مادرت پدرت برادرت خواهرت برا خودت شارژ بگیر اگه اونام کارتاشون مسدوده از گوشیشون زنگ بزن اگه گوشیهای اونام خرابه پس بشین تا خودش خبری ازش بشه

❤️Mehrsa❤️ 

اخه پنج ساعت چه کاری؟قبلش بگههکار داره؟وسط این کاره پنج ساعتش یه پیام بده

همون دیگه منم سر همین خیلی بحثم شده که اون باید خودش بدونه که بهم خبر بده نه اینکه کارش تموم شد تازه یاد من بیوفته اونم اولش چندباری تکرار کرد ولی وفتی دید واقعا حساسم سر این موضوع دیگه میگه،اگه چیزای کوچیکم نگفت دیگه خیلی حساس نمیشم که فک کنه اینجوری قراره اذیتم کنه فقط سرد برخورد میکنم که خودش متوجه شه کارشو دوس نداشتم

توهم یبار جدی اینو بهش بگو اگه تکرار کرد هم اصلا با روی خوش نگو اشکال نداره و فلان بزار به خط قرمزات احترام بزاره

چه خبره دیگه همه درای آسمون بسته شده؟؟از کارت مادرت پدرت برادرت خواهرت برا خودت شارژ بگیر اگه اونام ...

مامانم کارت نداره خودم کارتم مسدوده داداشم بیرونه

واقعا راه دیگه ای ندارم وگرنه صدبار زنگ میزدم