2777
2789
عنوان

دارم از استرس و نگرانی میمیرم🥺حالم هی بدتر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 31 پست
ذقیقا همینع از ۶نیست

از ساعت شش؟

خب میاد میگه کجاست؟

قبلش خبر میده؟

منه خر تا دم مرگ میرم

مثلا احتمال بدم جاییه خیالم راحت میشه

یا قبلش یه کلمه بگه من چند ساعت نیستم

مگه میشه؟من وسط خیابونم گوشی دستمه

از ساعت شش؟خب میاد میگه کجاست؟قبلش خبر میده؟منه خر تا دم مرگ میرممثلا احتمال بدم جاییه خیالم راحت می ...

اره میاد میگه یا بابام حالش بد شد یا رفتم سرپروژه منم سریع حالم بذ میشه چندبار گفتم توجه نکرده خدا میدونه کی بزنم تو دهنش❤😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون دیگه منم سر همین خیلی بحثم شده که اون باید خودش بدونه که بهم خبر بده نه اینکه کارش تموم شد تازه ...

اوه تو چندبار گفتی درست شد؟من هزاربار گفتم

انگار نه انگار ، با این حال عادت نکردم

هربار بیخبر میره میگم مگه انقد بیخیال میتونه باشه که خبر نده؟حتما نتونسته نداده

انقدددد خرم انقدددد

خسته شدم بخدا:( کاش یه ادم بیخیال بودم

میمیرم و زنده میشم دست خودم نیست

اوه تو چندبار گفتی درست شد؟من هزاربار گفتمانگار نه انگار ، با این حال عادت نکردمهربار بیخبر میره میگ ...

خب عزیزم درست نشه اونوقت من خراب میشم روش نمیتونم اجازه بدم هرجور دلش میخواد رفتار کنه نمیتونمم عادت کنم شده چتا چندماه باهاش دعوا میکنم بزاره کنار ولی خداروشک زود متوجه میشه خودش

شما هم کار خودشو تکرار ون چندساعت بیخبر بزارش جوابشو نده ولی اینم باز درست نیس دیگه کم کم برا جفتتون عادی میشه،عزیزم اینبار که اومد تا پیام داد جوابشو نده یکم که گذشت خیلی سرد و جدی جوابشو بده بعدم حساب بپرس که کجا بود و این چیزا بعدم بگو الان باید بدونم الان باید به من بگی آخر شب برا من وقت داری؟ بزار بفهمه کارش درست نیس

خب عزیزم درست نشه اونوقت من خراب میشم روش نمیتونم اجازه بدم هرجور دلش میخواد رفتار کنه نمیتونمم عادت ...

یعنی نمیدونه کارش اشتباست؟

من از اول حماقت کردم شل گرفتم الان از شدت استرس و فشار عصبی حالم یجوری بد میشه که میمیرمو زنده میشم

وآسه من پیداش شد اونم میشه شمارتو میخای بگو شارژ بزنم

کجا بود؟

نمیدونم پیام جواب میده یا نه

الانم که زنگ بزنم بخدا جای من اون شاکی میشه چرا این وقت شب زنگ زدی

بهت درخواست دوستی میدم پس شمارمو میفرستم یه دو هزاری بفرست🥲

ببخشید عزیزم مجبورم الان کسی نیست برام شارژ بفرسته

تا فرداشب برات پس میفرستم🥲♥️

یعنی نمیدونه کارش اشتباست؟من از اول حماقت کردم شل گرفتم الان از شدت استرس و فشار عصبی حالم یجوری بد ...

عزیزم شاید خودشم بدونه کارش اشتباهه ولی وقتی میبینه با یه ببخشید و یکی دوتا دلیل الکی باز تو فراموش میکنی و به روال قبل برمیگردی اونم جدی نمیگیره