2777
2789
عنوان

آقایونی که جدا شدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 83 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای وای وای بدترین حس دنیا همین حرف مادر شوهرته . عزیزم تو خدا رو داری هیچوقت برای همچین آدمی خودتو ...

اره حرفش دلمو خیلی خیلی شکست ... بارها شده بود اقوامشون جلوی خودم ازم تعریف کرده بودن 

ولی باز نمیدونم چرا این حرفش دلمو شکست 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

خودت متوجع میشی

وا خب بگید اگر ایراد داره انجام ندم نمی‌خوام پشیمون بشم 

چون الان حالم خوب نیست نمیدونم کار درست چیه 

به زر زرای مادرشوهرت اهمیت نده

منو غریبه ها با نامزد سابقم میدیدن میگفتن تورو چجوری دادن به این! حتی یکی وقتی فهمید مامانم باهامه به مامانم گفت مگه ازش سیر بودید که دادینش به این؟

درحالی که وقتی توی مراحل قهر و جدایی بودیم مامانش به خانوادم گفت فامیلامون همش به ما میگفتن اینو از کجا پیدا کردید رفتید گرفتید؟

دو تا از دامادا و پسر کوچیکشون توی کف من بودن! اینارو هم که نمیگفتن دیگه از حرص میمردن

پس اهمیت نده، به یه ورت باشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اره حرفش دلمو خیلی خیلی شکست ... بارها شده بود اقوامشون جلوی خودم ازم تعریف کرده بودن ولی باز نمیدون ...

منم مثل تو با این تفاوت ک شوهر من اصلا از من بهتر نیست ولی اینا اونو از من بهتر میبینن حتی خودش بارها شده حرفی زده دلم خیلی شکسته . خیلی درکت میکنم دنیا برای آدمایی مثل ما ک تو چشم همه الماسیم الا نزدیکامون جهنمه . امیدوارم دنیا روی خوششو هرچه زودتر بهت نشون بده دختر قوی❤️ مادر شوهرتم هرچی گفته از لجش گفته مادر شوهرا اکثرا همینن 

به زر زرای مادرشوهرت اهمیت ندهمنو غریبه ها با نامزد سابقم میدیدن میگفتن تورو چجوری دادن به این! حتی ...

اره اقوام خودشون جلوی خودم ازم تعریف میکردن 😔ولی حرفش حالمو بد کرده

منم مثل تو با این تفاوت ک شوهر من اصلا از من بهتر نیست ولی اینا اونو از من بهتر میبینن حتی خودش باره ...

مرسی عزیزم 

بنظرت فردا چیا بهش بگم صحبت آخره