2777
2789
عنوان

زردی

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 26 پست
۲۰ بود با دستگاه اومد پایین الان ۱۲ مونده رنگ پوستش زرده ولی

زردی پوستشو فقط با عرق بیدوچنار میبرید ولی خیلی سرده

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
فتو تراپی بعد ۲۰ روزگی هیچ فایده ای نداره

چه دکتری فنوباربیتال تجویز کرده؟

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف حساب ...🏃🏽🏃🏽🏃🏽

از حالا کلی با مسایل بچه سر و‌کار داری باید فقط از دکتر متخصص بپرسی بچه زردی داره تا شش سالگی ممکنه تب بالای خطرناک داشته باشه خیلی چیزاس…اگه خیلی دلت شور زد از چند تا دکتر بپرس اگه همه یه چیز گفتن خیالت راحت میشه ولی همیشه هر چیزی رو از اهلش بپرس بخدا طب  سنتی و توصیه های عامیانه ملتو بیچاره کرده

از حالا کلی با مسایل بچه سر و‌کار داری باید فقط از دکتر متخصص بپرسی بچه زردی داره تا شش سالگی ممکنه ...

بچه سومه🤦🏽‍♂️🤦🏽‍♂️

ولی اون دوتا اصلا زردی نداشتن 

این قرص برای زردی و حتی ختنه بچه ها هم استفاده میشه چندتایی مطلب خوندم دربارش

عوارضش زیاده،  ببر متخصص مغز و اعصاب اگه تایید کردن بده انشالله زودتر خوب بشه.  در اصل داروی تشنج هست و با عوارض زیاد 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
این قرص برای زردی و حتی ختنه بچه ها هم استفاده میشه چندتایی مطلب خوندم دربارش

قرص فنوباربیتال برای درمان تشنج‌ و برخی اختلالات روانی استفاده می‌شود و مصرف آن برای درمان زردی نوزادان توصیه نمی‌شود. زردی نوزادان ناشی از انبساط ناقص سیستم کبدی است که به طور طبیعی در ایام اولیه پس از تولد رخ می‌دهد. اغلب موارد زردی نوزادان به‌طور خود به خودی بهبود می‌یابد و نیاز به درمان دارویی ندارد. در صورت لزوم، روش‌های دیگری مانند کار درمانی نوری (فتوتراپی) یا در صورت موارد خاص، درمان دارویی مناسب تجویز می‌شود

بچه سومه🤦🏽‍♂️🤦🏽‍♂️ولی اون دوتا اصلا زردی نداشتن

بچه با بچه فرق داره

الانم رو دوازده خوبه

زبر چهارده خطرناک نیست 

چند روز طول میکشه زردی بره

ولی بیست زیاد بوده

هر کاری دکتر گفت همون…اگه خوب بیلی رویین رو دفع کنه زردی میره

تنها راه دفع بیلی رویین هم شیر زیاد باید حتما تا پایان زردی شیر خشک بدی 

اینو به پرستار به من کفت 

ولی بازم از دکتر بپرس مطمئن شو شیرت کم نباشه