2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا جواب بنزه رو می‌دادی شاید آدم خوبی بود😂😂😂

😂😂طفلکی تویوتا بوق زد رفت جلوتر 😂فکر کنم کورس انداخته بودن باهم 

هِرای پرشکوه و باجلوه و زیبا که رومی ها او را ژنو می نامند، کهن الگوی ازدواج است. 💜او همسر قانونی زئوس (ژوپیتر) خدای خدایان المپی بود که بر زمین و آسمان فرمانروایی می کرد.💜

اگه سر سنگین و با وقار بودی کسی جرات نمی‌کرد برات بوق بزنه

چه حرف‌ها تنها بودم لباسم پوشیده بود😂😂😂از همین قضاوتها مسخره ترسیدم البته 

از اون حرف‌ها بود هاااا 

هِرای پرشکوه و باجلوه و زیبا که رومی ها او را ژنو می نامند، کهن الگوی ازدواج است. 💜او همسر قانونی زئوس (ژوپیتر) خدای خدایان المپی بود که بر زمین و آسمان فرمانروایی می کرد.💜

اگه سر سنگین و با وقار بودی کسی جرات نمی‌کرد برات بوق بزنه

چه ربطی داره واقعا چه ربطی داره؟

چرا همه چیز رو از نگاه دخترا میبینی؟

هر کی تیپ زد باید براش بوق بزنن؟

وات د فاز من آدم چادریم دیدم تو خیابون متلک مینداختن 

میدونم ک نمیشیتنها شخصی سوار میشه ک شغلش این باشه

یک بنده خدایی نیشناسم سوار نیشه پلو گوشت میگیره و هیچ کاریم هم نمیکنه فقط زبون بازی