2777
2789
عنوان

مادر بزرگم به هفته س هیچی نخورده

| مشاهده متن کامل بحث + 3484 بازدید | 148 پست
نه بیمارستان میبرید نه دکتر نه سرمی میزنید. دیگه ما چی بگیم. نشستید در انتظار فوت. متوجه کشدم چه راه ...

عزیزم سرم نمیزنن چون بدنش نمی‌کشه مادر بزرگ رفیق منم اینطور بود بدنش سرم نمکشید رگش پاره شد بعدشم مرد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احتمالا توی حالت احتضار هست کسی هست که مادربزرگت چشم انتظارش باشه ؟ اگر آره اونو صداش کنید بیاد بالا سرش یک سره هم قرآن پخش کنید توی خونه و قرآن بخونید 

مادربزرگ من توی همچین شرایطی حالا نه که اینطوری تکون بخوره ولی با نفس های صدادار یک روز موند و رفت خدا همه رفتگان رو بیامرزه ان شاالله مادربزرگت هم شرایطی پیش بیاد که کمتر اذیت بشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

آره خیلی بی قراره ما هم قرآن می‌خونیم که آروم بگیره ولی همش دستاش رو بلند میکنه این ور و اون ور میشه ...

واقعا فکر می کنی ببرید بیمارستان از رو تخت میفته پایین؟ 

تخت بیمارستان ندیدی حفاظ داره 

اون بنده خدا هنوز زنده اس بدنش احتیاج به آب داره 

باید سرم بگیره حداقل تشنگیش برطرف شه

بعد نشستید بالا سرش هی قران می خونید 

پدر منم خیلی سرش رو تکون میداد به بالا اشاره میکرد دستشو حرکت میداد ی هفته ای چیزی نمیتونست بخوره ب ...

مامان بزرگ من به قطره چکون هم آب بریزی تو دهنش میپره گلوش نمیتونه قورت بده یه هفتس اینجوریه 

خدا رحمتشون کنه ❤️

عزیزم سرم نمیزنن چون بدنش نمی‌کشه مادر بزرگ رفیق منم اینطور بود بدنش سرم نمکشید رگش پاره شد بعدشم مر ...

عزیزم من خودم بیمارستان کار میکنم. این بنده خدا داره عذاب میکشه. رگ پاره شدن برای کسیه که آنتی بیوتیک و دارو زیاد مصرف کرده باشه. ایشون که سرم قندی نمکی ساده هم نزدن

مامان بزرگ من با اینکه یه هفتس چیزی نخورده ولی آنقدری که تکون میخوره انرژیش از منم بیشتره با اینکه ب ...

شاید از مرگ میترسه،،، ب قول معروف داره جون میده البته ببخشیدا،،،، مامان بزرگم روزای اخر چیزی نخورد ولی بی تاب نبود باهاشون حرف میزد.  

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ممنونم🙏ب دستانم قول دستانت را دادم من بد قول نیستم تورو بدست میارم❤😍
عزیزم ببخشید من اینو میگم شرمندهولی شاید جان از بدنش داره بیرون میادپاهاش یخ کرده؟سعی کنید کاری نکنی ...

آره دست و پاش یخه 

سعی میکنم دورش رو آروم نگه داریم 

کاش زودتر راحت شه خیلی اذیت میشه 🥺

عزیزم من خودم بیمارستان کار میکنم. این بنده خدا داره عذاب میکشه. رگ پاره شدن برای کسیه که آنتی بیوتی ...

اصلا وقتی دیگه رگ جواب نده آنژیو کت رو میزنن کنار گردن 

از اونجا بیمار سرم میگیره 

با گاواژ هم مایعات رقیق میگیره 

آره خیلی بی قراره ما هم قرآن می‌خونیم که آروم بگیره ولی همش دستاش رو بلند میکنه این ور و اون ور میشه ...

نه اینجور نیست 

برای چی ببندنش 

دور از جون روانی ک نیست

بغل تخت میدید بالا دیگ نمیفته 

تازه کلی سرم و دارو میدن 

احتمالا از بی غذایی پرش پیدا کرده بیچاره 

و انرژی نداره چشماش باز کنه 

بلند شید و‌ بهش رحم کنید ببرید بیمارستان 

سرم بزنن

آزمایش بگیرن 

شاید قراره 120 سال عمر کنه