2777
2789
عنوان

پسره تهدیدم کرده میاد در خونه ابرومو میبره😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 80 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم بره واقعا ادرسو پیدا کنه

خب حالا پیدا کنه از چی میترسی؟؟

فک کردی عرضه همچین کاریو داره؟

کسی ک بخاد کاری کنه انقد قبلش زرت و پرت نمیکنه

مستقیم میاد بهش اهمیت نده 

‌‌‌شبیه نقطه ویرگولم؛خواستار پایان، محکوم به ادامه..!

به‌اش بمون اما گرم نگیر تا یواش یواش بره اصلن نترس هیچی نمیشه

براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه و با خوبی ها و بدی های زندگی بسازن و شوهرش رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده.. و اون زن که دشمن خواهر و شوهرشه دست از دعا و طلسم گرفتن براشون  برداره و  پدر شوهرش و اطرافیانش دست از کارهاشون که بهش ضرر میزنن بردارن ..خدایا به به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده ...صلوات

از قدیم گفتن سگ ترسو دم لونش پارس میکنه اگه راست میگه اینکارو انجام بده اونوقت ببینه کی این وسط ضرر میکنه بگو باشه بیا دم خونمون به جرم مزاحمت میدمت دست پلیس تا بفهمی مملکت بی قانون نیست بلاکش کن هر چی بمونی بدتر میشه میفهمه ترسیدی 

گوه زیادی میخوره نقطه ضعف نده دستش بگو چرا هزینه کردی میگفتی خودم ادرسمو میدادم بیای

چندسال پیشا ک فضای مجازی مث الان نبود یه احمقی هم منو تهدید کرد عکسامو پخش میکنه منم چون حوصله تهدید نداشتم زدم ب سیم اخر بااینکه‌ ریسک بود خودمم چندتا عکس براش فرستادم گفتم بی زحمت خواستی پخش کنی این عکس قشنگامم پخش کن‌ممنون

طرف دید من ب پشمم هم نیست کلا بیخیال شد

بترسی کارت تمومه

بهش بگو 

برو خداتو شکر کن بخاطر احترامی که برات قائلم نمیرم شکایت کنم

چون تهدید هم جرم محسوب میشه و مجازات داره

چه برسه به اینکه بخوای انجامش بدی

وفادار به خداوند💚ابراهیم هادی🧡دکتر پزشکیان❤️

تهدیدش توی پیام بوده؟ 

اسکرین شات بگیر حتما داشته باشی 

اصلا نترس 

بهش بگو حتما ازت شکایت میکنم به خاطر تهدیدی که کردی و منتظر احضاریه دادگاه باش همینو بگو پر دل و جرعت باش و اصلا نترس

اون خیانت کرده بعد میخواد ابروی تورو ببره؟

عزیزم میتونم یه ربع وقتتو بگیرم خصوصی؟

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜