۴ ماه پیش بدون هیچ دلیلی ترکم کردو رفت اما عاشق تر برگشته من عکس العمل بدی باهاش نکردم ک هیچ گله ای نکردم حتی نگفتم چرا رفتی عین همیشه خوب بودم ولی امشب یه پیام دادم بهش و دقیقا کاریو باهاش کردم ک اون با من انجام داد بلاک بدون خداحافظی چون نمیتونم هیچوقت دیگه ببخشمش☺
دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خیلی خوشم اومدازتیکی ک یبار ترکت کرده بازم میکنهمراقب باش دیگه سمتش نری و نخوای بازش کنی و پیامش بدی ...
یادم نمیره اون شب چقد زار زدم میگف هیچوقت دوستت نداشتم همه ابراز علاقه هام الکی بوده حتی فرصت نداد خداحافظی کنم باهاش ۳ ماه کلا بلاک بودم ما قصدمون جدی بود توی اون سه ماه جون دادم