2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم

همونه حتما که شوهرت میگه نمیخاد بری

فردا پاشدی برو بهداشت تا ضربان قلبشو بگیرن

همون دیروز میرفتی بهداشت ماما داره 

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
عزیزم خیلی اب ازت اومد ؟شاید کیسه ابت پاره شده باشه کاش هر چه زودتر بیمارستان بری

بین پاهام فقط خیس شد عزیزم دیگ ای نیومد یعنی کیسه آبم بوده؟

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من سه شب فبل از زایمانم دیدم حرکت بچه کم شده تا صبحش منتظر شدم پسرم رو مدرسه بردم خودم بیمارستان رفتم معاینه کردن سریع برای زایمان بستریم کردم بچه وضعیتش خوب نبود اگه بیخیال بودم و تاریخی که دکتر برای زایمانم داده بود میرفتم خدای نکرده اتفاق بدی برای دخترم می‌افتاد 

امکان داره عزیزم خودت نمیتونی الان بیمارستان بری ؟

نه عزیزم مگه میزاره تنها برم حتی دکتر زنانم منو برای معاینه لگن نبرده میگه من نمیتونم از کارم بزنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بین پاهام فقط خیس شد عزیزم دیگ ای نیومد یعنی کیسه آبم بوده؟

فک نکنم 

کیسه اب یهو پاره بشه زیاد خیس میکنه

کمم سوراخ بشه هی نشتی میده

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
وا این چه حرفیه مگه با خواست دوتاتون باردار نشدی؟

با خواست اون باردار شدم اما یه ذره جون منو بچه مهم نیست براش میگه بهداشت میری دکتر لازم نیست هیچی نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40