2777
2789
عنوان

بهم میگه چراغ سبز نشون دادم به پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 63 پست
نه😀

مچکرم🤣

منم کاملا به دایی ها حق دادم اسی داره با دست پس میزنه با پا پیش میکشه اون پسره رو هم امیدوار میکنه ممکنه جور دیگه ای برداشت کنه یعنی نه فقط مردا همه همینن که دنبال یه کور سوی امید که با خودشون بگن آره طرف هم بی میل نیست انگاری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا اگه من بگم اصلا نباید پسره رو دنبال کنی تو فضای مجازی ،منو میزنید؟😐🤔

اصلا چیزی که نوشتم رو خوندید؟ 

نوشتم آشناست 

یعنی الان فالو نکردم 

ما چندین ساله که همدیگه رو فالو داریم 

با طرف کات میکنی و خودت میریهرچی برمیگرده رد میکنیاخرین بار اون پ داد و جوابشو ندادیبعد حالا کارم به ...

فک کردم پسری😅

مثلا میخواسته غرور شکستشو ترمیم کنه بگه ج منو ندادی الان خودت پا پیش گذاشتی 

بلاکش کن بسوزه اگه دلیل کاتت منطقیه

مچکرم🤣منم کاملا به دایی ها حق دادم اسی داره با دست پس میزنه با پا پیش میکشه اون پسره رو هم امیدوار ...

خآنم مودب صحبت کنید چه طرز صحبته گلم؟ با دست پس میزنه با پا پس میکشه چه صیغه‌ایه!؟ اصلا ادبیات درستی به‌کار نمی‌برید روی بیانتون کار کنید 

اگر من اشتباه فکر میکردم با بیان درست تری میتونستید منو متوجه اشتباهم کنید نه اینکه برچسب بزنید!

فک کردم پسری😅مثلا میخواسته غرور شکستشو ترمیم کنه بگه ج منو ندادی الان خودت پا پیش گذاشتی بلاکش کن ب ...

منظورش این بوده ک باز پیدات شد؟

یا دلخوره ک چرا این مدت حالمو نپرسیدی؟

😘Thanks GOD 
درست صحبت کن عزیز با دست پس نزن با پیش بکش چیه!؟ مودب تر صحبت کنید لطفا مگه الان فالو کردم؟؟؟ آشناست ...

اولا اون ضرب المثل هست نه بی ادبی

بعدشم همه میخوان برن تو رابطه پست و استوری لایک میکنم ریپ میزنن طبیعیه طرف فک کنه داری خط میدی

خآنم مودب صحبت کنید چه طرز صحبته گلم؟ با دست پس میزنه با پا پس میکشه چه صیغه‌ایه!؟ اصلا ادبیات درستی ...

ادبیاتش چیزی نیست بد نیست ک

اینجا دارن حقیقتو بهت میگن ، باهات دشمنی ک ندارن نباید ناراحت بشی

😘Thanks GOD 

داییت راست میگه 

آدم عاشق کوره 

هرچیزی رو دلیل میبینن بر دوست داشتن 

من خودم بودم و در نهایت اون فرد هم مثل تو بود 

وقتی فهمید که نه کاری که می‌کنه رو چراغ سبز میبینم بعد هزار بار چراغ سبز دادن بلاک کرد 

می‌دونی من چیکار کردم؟

نفرین کردم که سر دخترش بیاد 

لطفا نه لایک کن نه فالو و اگه کسی بهتون ابراز علاقه کرد اگه خوشتون نیومد هیچ اگه نه لطفا در جا از زندگی حذفش کنید 

خدا❤️

منظورش این بوده ک باز پیدات شد؟یا دلخوره ک چرا این مدت حالمو نپرسیدی؟

اولش بستگی داره به نوع شخیصتش اگه پسر ساده ای باشه منظورش همون چه عجب پیام دادی همچین چیزیه ولی اگر ادم مغروری هست مثلا میخواد بگه تو پیگیر منی و بهم پیام دادی و..

اولا اون ضرب المثل هست نه بی ادبیبعدشم همه میخوان برن تو رابطه پست و استوری لایک میکنم ریپ میزنن طبی ...

ضرب‌المثل رو در شرح حال کسی میگن گه این کاره باشه و قطعا وقتی طرف این کاره نیست طبیعیه که بهش بربخوره!

ضمنا ما یه عمره استوری و پست همدیگه و بقیه‌ی فالووینگ ها رو لایک میکنیم و هیچوقت هم چنین منظوری برداشت کسی که بخواد ابراز علاقه کنه راهش چیزای دیگه است وگرنه هر پست تو اکسپلور میلیون ها لایک میخوره یعنی این میلیون ها آدم روی اون فرد نظر دارن!؟