2777
2789

فاز این مادرایی که تو ریز ریز مسائل دخالت میکنن رو درک نمیکنم اقاااا میخوای پسرت ور دلت باشه زنش نده وسلام 

خب زن خوب واسه دخترت چیااا میخوای خونه جدا بهترین خرید بهترین عروسی بهترین زندگی خب دختر مردم هم همین چیزا رو میخواد دیگه اونم آدمه 

مرتیکه احمق که نمیتونی و توان اداره زندگی مشترک رو نداری 💩میخوری زن میگیری وقتی اونقدر الاغی که نمیتونی عشق به مادر و عشق به همسر رو از هم تشخیص بدی بازم غلط میکنی زن میگیری 

همسر جایگاه جدا داره مادر جایگاه جدا کدوم زنی رو دیدین که بعد عروسی اجبار کنه  که باید با خانواده من زندگی کنی یا با حرف خانوادش طلاق بگیره یا با حرف خانوادش شوهرشو کتک بزنه ندیدین نه منم ندیدم 

من مردایی رو دیدم از شکم همسر که مونده از شکم بچه اس زده داده خانوادش نیست بشید ان شالله 

یه بچه ننه رید تو زندگی من گورشو کم کرد از بچه ننه ها دور باشین از طاعون بدترن

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا تو نی نی سایت میگی اولین مرحله استقلال اینه بچه رو به وقتش جدا بخوابانید یک جوری شروع میکنن توهین و ....

همین‌ها تو تک تک مراحل زندگی بچه شون نمی‌ذارن مستقل بشه و ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 

متاسفانه خیلیا این چیزا رو میبینن ولی اون هیجان اول رابطه نمیزاره درست تصمیم بگیرن

یارو میگ بعد ازدواج با مامانم زندگی کنیم طرفم انقد وابسته شده و فک میکنه همین یه دونس دیگه رو زمین قبول میکنه

والا تو نی نی سایت میگی اولین مرحله استقلال اینه بچه رو به وقتش جدا بخوابانید یک جوری شروع میکنن توه ...

بعضیا بچشون و تا دم ازدواج کنار خودشون میخوابونن با اینا نمیشه حرف زد😏

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗

جاری بیچارم مادرشوهرم با پدر شوهرم‌عشقو کیفشونو‌کردن حالا که‌پدر شوهرم‌پیر شده مادر شوهرم‌چسبیده به برادر شوهرم وای عین‌زنو‌شوهر انگار برادر شوهرم‌،شوهر دوم‌مادر شوهرمه چندشا 

همرو شاکی کردن‌ جاریم‌چقدر داغون شد 

مادر شوهرم‌ول نمیکنه زنک با شوهرت کیف وحال‌کردی ول کن‌پسرتو‌

میرن‌دوتایی‌تو تخت جاریم‌میخوابن تف این‌یکی از کاراشونو‌شوهرم دعواشون میکنه عین گاو میمیونن دوتا چندش این شوهرشو‌ول کرده اون‌زنشو 

زنک‌دوشوهره  خودخواه دوتا شوهر میخواد سیر نمیشه 

جاری بیچارم مادرشوهرم با پدر شوهرم‌عشقو کیفشونو‌کردن حالا که‌پدر شوهرم‌پیر شده مادر شوهرم‌چسبیده به ...

😐 بنظرم مادرش و عقد میکرد راحت تر بود که 

این چندش بازیا چیه با مادرش میرن رو تخت از خدا نمیترسه مرتیکه نر خر 

زنیکه اجوزه 

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗

دقیقا تا بگی هم میگن فکر خلوت و رابطه هستی و بچه رو از محبت سیراب نمیکنی و ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
😐 بنظرم مادرش و عقد میکرد راحت تر بود که این چندش بازیا چیه با مادرش میرن رو تخت از خدا نمیترسه مرت ...

میرن تو‌تخت جاریم ور دل هم کلیپ‌میبینن مادرشوهرم خیلی رقابت داره باجاریم انگار هووشه 

شوهرم‌میگه مقصر برادرمه بازیچه مادرم‌شده سره پیری اونم‌ مادرشه بلده چجوری خرش کنه خودش بزرگشون کرده بلده 

والا تو نی نی سایت میگی اولین مرحله استقلال اینه بچه رو به وقتش جدا بخوابانید یک جوری شروع میکنن توه ...

اره بخدا این خارجی‌ها رو نگاه کنید چقدر مستقلن چون از بچگی یاد گرفتن آیت شوهرای بچه ننه مطمئنم هنوزم شیر ننه شونو میخورن 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

متاسفانه خیلیا این چیزا رو میبینن ولی اون هیجان اول رابطه نمیزاره درست تصمیم بگیرنیارو میگ بعد ازدوا ...

اره بخدا منم همین بودم گفتم درست میشه درست میشه روز به روز بیشتر رید 

باورت نمیشه نامزد سابق من تا ۸ سالگی انجیر های پلاسیده ننه شو میخوزده