2777
2789
عنوان

اول پسرتون رو از شیر جدا کنید بعد زن بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 21 پست
جاری بیچارم مادرشوهرم با پدر شوهرم‌عشقو کیفشونو‌کردن حالا که‌پدر شوهرم‌پیر شده مادر شوهرم‌چسبیده به ...

خدا ازشون نگذره چندشاااا

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

😐 بنظرم مادرش و عقد میکرد راحت تر بود که این چندش بازیا چیه با مادرش میرن رو تخت از خدا نمیترسه مرت ...

اره بخدااااا مادرشونو بگیرن گوه نزنن به زندگی دختر مردمد

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا تا بگی هم میگن فکر خلوت و رابطه هستی و بچه رو از محبت سیراب نمیکنی و ...

تف تو اون محبتی که اینجوری سيراب بشه 

میرن تو‌تخت جاریم ور دل هم کلیپ‌میبینن مادرشوهرم خیلی رقابت داره باجاریم انگار هووشه شوهرم‌میگه مقصر ...

خدا بهت رحم کرده شوهرت بچه ننه نیست وگرنه وضع توام شبیه جاریت بود 

اره بخدا این خارجی‌ها رو نگاه کنید چقدر مستقلن چون از بچگی یاد گرفتن آیت شوهرای بچه ننه مطمئنم هنوزم ...

من از شش ماهگی اتاق پسرمو جدا کردم هرکسی هم هرچی گفت برام مهم نبود الان اینقدر مستقله

هرچی آرزوی خوب مال تو 
باورت نمیشه نامزد سابق من تا ۸ سالگی انجیر های پلاسیده ننه شو میخوزده

ایییی😐 مادراشون سلامت عقلی ندارن که اجازه این کارو میدن

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
خدا بهت رحم کرده شوهرت بچه ننه نیست وگرنه وضع توام شبیه جاریت بود

شوهرم خوبه ولی خانوادش خوب نیستن اتفاقا امشب ازدست اونیکی برادرش  خیلی حرص خوردم مازندارانین خیلی پولپرستن واهل کلک وحقه فامیلاش وضاشون با کلاهببرداری خوبه ولی دلم نمیخواد بچم با نون حروم بزرگ‌شه 

پول اونیکی برادرش با شوهرم شریکن