2777
2789
عنوان

استانداردهای زندگیتون چی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 26 پست
ما هم خونه و ماشین گرفتیم که اینهمه وام داریم

الحمدلله بابت داشتن کار،خونه،ماشین،فرزند،سلامت خودتون و همسرتون وکلی نعمت دیگ،درسته حق دارید باید جایگاهتون بهتر میبود ولی با فکر بهش فقط لذت استفاده ازنعمتهاتونروازدست میدین ضمن اینکه افرادی هستن ک مث من کلی تلاشو درسو بدو بدو الان ن کاردارم ن خونه ن ماشین هیچ،ولی بازم خداروشاکرم اگر کم کسری بوده قطعا بی تدبیری خودم بوده،و دقیقا نقشه ی سری افراده خاصه ،سوق افراد بطرف مادی گرایی و جمع کردنو جمع کردن،سعی کن با اون 20تمن خوش بگذرونی،و اونقد هم ب دیگران نکن مهم سلامتو دل خوشه

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونی چقدر درس خوندم؟ چرا باید. با پاینتر مقایسه کنم که ۲۰ سالگی ازدواج کرده

منم درس خواندم خوب زمانی دانشگاه دولتی قبول شدم که حتی دانشگاه آزاد هم عده زیادی قبول نمیشدن  و بعد با بچه کوچیک نشستم ارشد خواندم ولی تا همین سالها نشد برم سرکار .....

ک خیلی های دیگه .....من فقط ۱۰ تومن میگیرم برو ببین چند سالمه

فکر میکنی چند درصد درس خواندن و الان حقوق بالا دارن؟

انشاالله خدا بهتون بده من مقایسه هم‌نکنم اطرافیان هی تیکه میندازن

ممنونم عزیزم.

اطرافیان رو بیخیال

هر کار کنیم اطرافیان فقط هستن که تیکه بندازن همین.

براتون آرزوی آرامش دارم🌱

آمین بگو. خدایا دامن همه کسانی که بچه دوست دارن رو سبزمن

همه‌فکر و ذکرم هست انشالله زود جور بشه ولی ما اینجا هم خیلی زحمت کشیدیم باید بریم از صفر

ولی مطمئن باشید اونجا خیلی سریع تر پیشرفت میکنید

کدوم کشور میرید؟

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
الحمدلله بابت داشتن کار،خونه،ماشین،فرزند،سلامت خودتون و همسرتون وکلی نعمت دیگ،درسته حق دارید باید جا ...

بی تدبیری را به ما القا کردن همه که نباید کارآفرین و نخبه باشیم جامعه باید برای ما هم جایگاه قائل می‌بود. مگه اونهایی که الان زندگی خوب دارن تدبیر خودشون بوده؟ فقط درصد کمی

مشخص نشد هنوز در حالا اپلای هستم

موفق باشید

پیشنهاد میکنم بیشتر یادخداباشید و شکرگزارش و کتاب رازو اثر مرکب رو هم بخونید که حسابی بهتون کمک میکنه

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
منم درس خواندم خوب زمانی دانشگاه دولتی قبول شدم که حتی دانشگاه آزاد هم عده زیادی قبول نمیشدن و بعد ...

اره من و دوستهام که دانشگاه سطح یک درس خوندیم همه در واقع بی پولیم 

مشکل همه هست نه تنها من ولی من کم تحمل هستم 

اره من و دوستهام که دانشگاه سطح یک درس خوندیم همه در واقع بی پولیم مشکل همه هست نه تنها من ولی من کم ...

باریکلا پس اطرافت هستن اینطوری .

واقعیت در این جامعه با وضعیت الان همینکه خونه ماشین داری هزار بار شکر کم کم قسط تموم میشه اون موقع وصعتون خوب میشه