2777
2789
عنوان

خانوادتون نگران درس خوندن یا دانشگاه و اینا هستن یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 152 پست
منم تا دلت بخواد اینکارو کردم😂😂بابام زمانی ک مدرسه میرفتم حتی نمیدونست کلاس چندمم😂

بابای من هی چپ و راست می‌گفت چرا باهامون نمیای بیرون همش تو خونه سر درسی میگی امتحان دارم و عصبی بود چرا باهاشون نمیرم بیرون گفتم بابا میدونی من امسال کنکور دارم؟ گفت عه من فکر کردم سال دیگه داری 🙂😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کدوم شهرین. کدوم کلاس برای شیمی

یه استاد هس امیرپور بزنی نت میاره 

اونو میاد شهر ما حضوری میرم

کاربری دست دو نفره / جواب کاربر های عقده ای و بی شخصیت داده نمیشود. هرچی دلمون خاس میگیم و میزنیم به شما دوست عزیز هم هیچ ربطی ندارع اوکی؟ نپیچ که بد میپیچیم بت 🤙🤝

اهان خیلی هم خوبحمایت مالی و اینا میکردن؟

در حد کتاب تست. دستشون درد نکنه البته 

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌                                                        

ولی بنظرم اینجوری هم یکم سخت میشه دختر عمم کل دبیرستان همینجور بود جایی نمی‌رفت کسی نمیدونست کجاست ع ...

اره ولی ادم هرجور ک زندگی کنه تهش اطرافیان دخالت میکنن

اگه خودش علاقه داره و تلاش میکنه خیلی هم خوبه که اینجوری طرف حمایت بشه

اره ولی ادم هرجور ک زندگی کنه تهش اطرافیان دخالت میکنناگه خودش علاقه داره و تلاش میکنه خیلی هم خوبه ...

اره ولی خب پزشکی نیاورد رفت روانشناسی همه خیلی تعجب کردن 

منظورم این بود اگه این تلاش ها و حمایت ها تو خفا باشه طرف آرامش بیشتری داره استرس حرف مردم نمیگیره