2777
2789

همش میگن ببین الان مثلا ۳۰ نفر تو مطبن نفری فلان قدر ویزیت میدن تازه دکتر جراحی هم می کنه کلی پول در میاره 

بدبختا کلی درس خوندن و زحمت کشیدن کلی شب بیداری داشتن واقعا این پول حقشونه  ما خودمون تو فامیل چند تا دانشجوی پزشکی داریم رسنا دارن نابودشون می کنن 

چرا همه فقط درآمدشون رو می بینن ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد همین ادما ب رنگ مو و میکاپ ک میرسن کودن میشن و حساب کتاب یادشون میره

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من درامد ارایشگرارو حساب میکنم تابحال دکترارو حساب نکردم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بمن بکن بیا پزشک شو قبول نمیکنم انقدر متنفرم از این رشته

وقتی رشته های راحت و بی دردسر هست چرا باید برم تو محیط افسرده کار کنم!!!

الانم تو شغلم انقدر پیشرفت کردم چنتا خونه خریدم البته با همسرم دوتایی پول گذاشتیم

نه اخه بقیه رشته ها درس نمیخونند ،بعدم حالا حساب کنند چی میشه اخه 

رفتم چشم پزشکی دویست پول ویزیت دادم یه دقیقه برام وقت نذاشت تند تند نفر بعدی ،خدا نکنه هم عملی چیزی بخای چنان میگزنت که درد بیماریت یادت بره

بله حق باشماست زحمت اینهمه درس خوندن دانشجوی پزشکی دیده نمیشه از کنکور گرفته تا بعد ها هم باید کار کنن واسه دولت هم درس بخونن اونم با حقوق ناچیز بیمارستان 💔

پربروز یه خانمه اومده بود برا یه شیاف ۱۰۰ تومنی یکساعت با دکتر چونه مبزد ک بنویسه رو بیمه دخترش حالا دخترش ۱۰ سالشه چطور دکتر براش شیاف هورمونی ثبت کنه بعد خانمه موهاش بلوند و کلی مبکاپ و عمل

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن