2777
2789
عنوان

چرا مردم همش درآمد پزشکا رو حساب می کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 24 پست

اره مردم اون سختیا رو نمیبینن 

فامیل ما وکیله  لیسانس و ارشد دانشگاه تهران هم بوده 

دوسال کار کرد  خونه و‌ماشین خریده 

فامیل هرجا نشستن وبلند شدن گفتم فلانی اپارتمان خریده ماشین خرید ومسافرت خارج میره 

.. انقدر گفتن بنده خدا تصادف کرد ماشینش هم پودر شد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعد همین ادما ب رنگ مو و میکاپ ک میرسن کودن میشن و حساب کتاب یادشون میره

کودنی نیست قشنگ نیست این تشبیه دکتر برا سلامتی جسمه اونام برا سلامتی روح

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

نه اخه بقیه رشته ها درس نمیخونند ،بعدم حالا حساب کنند چی میشه اخه رفتم چشم پزشکی دویست پول ویزیت داد ...

به خدا دویست تومن در برابر زحمات پزشک چیزی نیست 

اینکه ۱ دقیقه ای ویزیت می کنه به خاطر اینه که موارد مشابه شما رو بارها و بارها دیده و تجربه به دست آورده 

والا بخدا 👌

همین چند روز پیش برای ساخت یه سریال قرارداد تمام بازیگرای معروف اون سریال لو رفت سرچ کن ببین🤯

برای یه ماه 2_۳میلیارد... 

درامد یه بلاگر حتی از استاد دانشگاه وپرستار وکادر درمان و.... بیشتره. 

ـــــ🤍ــــــ"

به خدا دویست تومن در برابر زحمات پزشک چیزی نیست اینکه ۱ دقیقه ای ویزیت می کنه به خاطر اینه که موارد ...

نه عزیزم پولشو گرفته باید قشنگ ببینه ،چشم که تجربی نیست باید معاینه کنه

والا بخدا 👌همین چند روز پیش برای ساخت یه سریال قرارداد تمام بازیگرای معروف اون سریال لو رفت سرچ کن ...

احسنت 

مردم بلاگر های بلانسبت مفت خور رو نمی بینن اما پزشکای زحمت کش رو همش میگن