2777
2789
کل پسرای فامیلمون روم کراش بودن حتی سه چهارتاشون خواستگاری کردن من رد دادم الا ک ازدواج کردم خیلی دا ...

خداروشکر 😍عشقتون پایدار💎

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

یکی بود که خیلی روز عروسیش افاده میومد و واقعا خودشو میگرفت فهمیدیم شوهرش دزده و خیانت میکنه

حقش بود چقد بدم میاد از این افاده ای ها یه شوهر گرفتن مدال که نگرفتن افاده میان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نصف داماد های فامیل خودشون کاسبن وضع مالی خوبی دارنولی اکثرن هیزنمشروب میخورنبه ظاهر ازشون راضینشوهر ...

واقعا مهم ذات پاکه حالا اونا پولدارن ولی ذاتشون خرابه و هیزن چهههه فایده  

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

تا اینجا ک همه معمولینایشالا اون خییییلی عالیه خودمم😌😂🚶🏻‍♀️

انشاءالله یه موردبسیار خوب از هر نظر نصیبت بشه🌸

از عروس کوچیک تر بود

خوشگل بود خیلی

عروس شرط کرده بود بچه نمیخوام قبول کرده بود خداروشکر خوشبختن

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

واقعا مهم ذات پاکه حالا اونا پولدارن ولی ذاتشون خرابه و هیزن چهههه فایده

ولی ببینی چه عزت و احترامی دارن قبل اسماشون میگن آقا فلانی 

هیچ وقت اسم‌ کوچیک‌ نمیگن حالا سناشونم‌ زیاد نیست

ولی از این دامادا تو‌خاندان ما طرف دار زیاد داره پولدار باشه بقیش حل میشه

‏در‌ من خری به گل نشسته.

نداشتیم همه با فامیل ازدواج کردن🫠

ولی من خودم پارتنرم که قصدمون جدیه از همه لحاظ خوبه

چهره قد اندام اخلاق جایگاه اجتماعی و ...

طوری ک چند بار توی جمع دختر عمه و عمو ها نشسته بودم هی ازش تعریف میکردن و میگفتن خوشبحال دوست دخترش 

ولی اصلا بروز ندادم ک دوست دخترش منم🫠😂

تازه میگفتم چکارست مگه؟

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

ی دختره چهل و شیش ساله توی فامیلامون زن ی پسر  سی و چهار ساله شده که مهندسه ،خونه و ماشین و همه چیم داره ،خیلیم خوشکله ،پدر پسرع تم ایقد پولداره که حرف نداره شاخ دار تر از این د چیه بنظرتتتت،،اونم دختری که اصلا خواستگار نداشت