2777
2789
ولی ببینی چه عزت و احترامی دارن قبل اسماشون میگن آقا فلانی هیچ وقت اسم‌ کوچیک‌ نمیگن حالا سناشونم‌ ز ...

ببین خودمون فقط ظاهر قضیه رو میبینیم همه چی عزت و احترام از سمت بقیه نیست 

خدامیدونه زناشون تو خونه چیی میکشن از دستشون 

من به چشم دیدم مردایی که موقعیت اجتماعیشون عالیه همه براشون خم و راست میشن ولی تو خونه جنگ جهانی بر پا میکنن 🤦‍♀️

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

نداشتیم همه با فامیل ازدواج کردن🫠ولی من خودم پارتنرم که قصدمون جدیه از همه لحاظ خوبهچهره قد اندام ا ...

عزززیزم عشقتون پایدار باشه انشاءالله😍

ولی واقعا خوشم اومد بالاخره یه دختر باسیاست دیدم تو این سایت 👏👏👌اصلا بروز نده و به هیچ کدوم از دخترای اطراف نگو 

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین خودمون فقط ظاهر قضیه رو میبینیم همه چی عزت و احترام از سمت بقیه نیست خدامیدونه زناشون تو خونه چ ...

همشون زناشونو میکنن تو‌ گونی تحت کنترل شوهر و‌مادرشوهرن 

اره میدونم من با اینکه شوهرم کارگره فوق العاده ازش راضی هستیم خداروشکر

‏در‌ من خری به گل نشسته.

عزززیزم عشقتون پایدار باشه انشاءالله😍ولی واقعا خوشم اومد بالاخره یه دختر باسیاست دیدم تو این سایت � ...

قربونت برم عزیزم

میدونم که اگه بگم یا یه کاری میکنن بهم بخوره 

یا انقدر حسودی میکنن و تیکه میندازن روح و روان خودم بهم میریزه 

پس به کسی نگفتم جز دختر عموم ک از اول ماجرا کنارم بود

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

ی دختره چهل و شیش ساله توی فامیلامون زن ی پسر سی و چهار ساله شده که مهندسه ،خونه و ماشین و همه چیم ...

برررگاااام 

دختر۴۶ سالهههه🚶‍♀😳😳😳

نمیدونی رمز موفقیتش چیی بودددد؟؟؟

بیشتر دختر های فامیلمون همسرهای خوبی دارن از نظر اخلاق رفتار پاکی و وضع مالیم به اندازه خودشون دارن ...

خداروشکر عشقتون پایدار 😍

برررگاااام دختر۴۶ سالهههه🚶‍♀😳😳😳نمیدونی رمز موفقیتش چیی بودددد؟؟؟

هععععی والا نمیشه اسمشو شانس گذاشت تچون شانسی نبوده اصلا ،بزار دهنم بسته باسه شر درست نکنم تو این سایت 😂

پشم ریزونش یه دختر خوشگل قد بلند با یکی که کوتاه تر بود و نیمه کچل و بی پول ازدواج کرد تازه اختلاف س ...

اینجااا دیگه باید بگیم پسره نظر کرده خداست😂🤦‍♀️

نمیدونم چرا ولی تا الان هرچی دختر خوشگل اطرافم دیدم از شوهر شانس نیاوردن 💔

ایشالله اولیش منم بقیشون شوهر نکردن ولی شوهر من صد درصد پولدارترینشون و خوشتیپ ترینشون میشه ایشالله

انشاءالله اولینش تو باشی 😍یه همسر بسیارخوب از هر نظر،نصیبت بشه

قربونت برم عزیزممیدونم که اگه بگم یا یه کاری میکنن بهم بخوره یا انقدر حسودی میکنن و تیکه میندازن روح ...

فدات گلم 

آره واقعا کار درستی میکنی بعضی دخترا بشددت حسودن انقدر آه میکشن که خدامیدونه 

نمونه اش دخترخاله های خودم تا بفهمن یه چیز جدید خریدم دق میکنن چه برسه خواستگار و....

هععععی والا نمیشه اسمشو شانس گذاشت تچون شانسی نبوده اصلا ،بزار دهنم بسته باسه شر درست نکنم تو این سا ...

پس چطوری همچین پسری تور کرده😂

خداییش خییلییییی جای تعجب داره 

آها با پسره دوست بوده ؟

اینجااا دیگه باید بگیم پسره نظر کرده خداست😂🤦‍♀️نمیدونم چرا ولی تا الان هرچی دختر خوشگل اطرافم دیدم ...

ولی خب دخترع کنارش خوشحاله و این خوبه خداروشکر

به زودی یه عدد دانشجو دندونپزشکی میشم 🤝🏻😁