2777
2789
ازدواج دخترعموهام که شوهراشون یکی از یکی بهتر و خوش قیافه تر و پولدار ترن

دخترعموهاتم خوشگل و خوش قیافه بودن ؟

یا بابای پولدار داشتن 🤔

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیشتر دختر های فامیلمون  همسرهای خوبی دارن از نظر اخلاق رفتار پاکی و وضع مالیم به اندازه خودشون دارن وزندگی خوبی دارن منم همینطور مثل بقیه با این تفاوت شوهرم خیلی اخلاقش خوبه برامن یه فرشته اس

دختره پدرش ی جای خفن توی فولاد کار میکنه رفت دانشگاه با ی پسر پزشک ازدواج کرد الان دوتا داروخونه دار ...

به نظرم این دختره که میگی جز نظر کرده های خدا محسوب میشه 

هم بابای پولدار هم شوهر خفن 

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

به نظرم این دختره که میگی جز نظر کرده های خدا محسوب میشه هم بابای پولدار هم شوهر خفن

اره بخدا خودشم فیشیال کار میکنه

تازه ی خواهر دارع تتو کاره چندین ساله تنها کیش زندگی میکنه🫠الانم میخاد بره انتالیا هییی چقد من با پسر عمم اینا تفاوت دارم🙃😂

فامیل که نهولی خانم جدا شده بود اما بچه اینا نداشتبا یه پسر جوون کارخونه دار ازدواج کردخانم ام خوشگل ...

خداروشکر سختی هایی که تو ازدواج اولش کشیده خدا تو ازدولج دومش جبران کرده واسش 

پشم ریزونش یه دختر خوشگل قد بلند با یکی که کوتاه تر بود و نیمه کچل و بی پول ازدواج کرد تازه اختلاف سنیشونم ۱۲ سال 😐پشمای هممون ریخت 

به زودی یه عدد دانشجو دندونپزشکی میشم 🤝🏻😁                                                            

ای ادم با سیاست😂😂

پارتنرم مجموعه ورزشی داره 

یکی از عمه هامم مربی والیباله سالن والیبال توی مجموعه اونه 

یه روز ک شهرمون بودم رفتم پیش عمم 

از ماشین پیاده شد بره داخل دخترای اونجا باز ازش تعریف میکردن بدجورررر حرصم گرفت زنگ زدم بهش باهاش حرف زدم وقتی متوجه شدن با اونم هی با تعجب میگفتن تو برادرزاده استادی؟یعنی با فلانی تو رابطه ای؟😂😂

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

ما هم همه معمولی بوده ولی فکر میکنن چه شاه ماهی هایی صید کردن😐😂🤦‍♀️

خخخ😂😂😂اعتماد به سقف دارن خواهر🤦‍♀️

بعضیا تو همین سایتم اینجورین 

با یه کیس هایی ازدولج کردن که بخدا اگه خواستگاری من میومدن اصن تو خونه راه نمیدادیم 

بعد کاربره با همین شوهر معمولیش یه نگاه از بالا به پایینی به همه دخترای مجرد داره که خدا میدونه 😐

یکی از فامیلامون استاد دانشگاهه

دکتراشم رفت المان گرفت همسرشم دکتره متخصصه میخوان مهاجرت کنن خارج

یکی دیگه از پسرای فامیل تو ۱۷ سالگی عاشق یه دختر نقاش شد رفت به زور گرفتش بعد پسر خودش تو کنکور پزشکی اورد الانم کلی خرپول شده و وضعش توپه

یکی دیگه فامیلامونم مهندس پتروشیمیه رفت یه دختره رو گرفت اونم قصد مهاجرت داره

خانومشم تحصیلات خاصی نداره فقط از لحاظ خونوادگی وضعشون خوب بوده

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

ازدواج خودم چون شوهرم از كل فاميل سره

خداروشکر 

الهی خوشبختیتون ابدی باشه 😍

خخخ😂😂😂اعتماد به سقف دارن خواهر🤦‍♀️بعضیا تو همین سایتم اینجورین با یه کیس هایی ازدولج کردن که بخد ...

آره والا تصور میکنن با هر اکبر آقا اصغر آقایی که ازدواج کنن بهتر از مجردیه😂🤦‍♀️