2777
2789
عنوان

ذات خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 42 پست
الان چند ماهیه قطع ارتباطم و نمیخوام دوباره باهاش رفت وامد کنم چون میدونم بدتر میشه هر روز

اینجور آدمارو هرچی بیشتر ببخشی هربار بدتر میشن انگار یه فاکتور بیشتر بهش میدی تاعذابت بده کم محلی کنی ببخشین مثل سگ لح لح میکنه برات 

منم باخواهرم قطع ارتباطم نمیخوام اصلا ببینمش چند ازاول حسادتمو میکرد از وقتی بچه بودم و بابچه ش که ه ...

انگار ویژگی خواهر منو گفتی اونم دقیقا همینه، حالا من بزرگترم میگم حسادت کرده ولی شما بچه بودی چرا انقدر حسادت داشته به یه بچه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انگار ویژگی خواهر منو گفتی اونم دقیقا همینه، حالا من بزرگترم میگم حسادت کرده ولی شما بچه بودی چرا ان ...

چی بگم؟معلوم نیست این عقده ها از کجا نشات میگیره بنظرم یه نفر یا عقده ای و حسود به دنیا میاد یا کلا یه آدم متمدن غیر این دوتا نیست

چی بگم؟معلوم نیست این عقده ها از کجا نشات میگیره بنظرم یه نفر یا عقده ای و حسود به دنیا میاد یا کلا ...

دقیقا ب نظرمنم ذاتیه چون خواهرم از همون بچگی این اخلاقا رو داشت وباهاش بزرگتر شدن

والا نامردی هایی که خواهرم باهام کرد هیچکی نکرد 

کاربر قدیم هستماااا☺️💕 پروردگارا شکرت برای هر چیزی که ندادی و دادی و قراره بدی 🥰 بیاید بهم حــس خـ‍ـوب هدیه کنیم 

مثلا چه ویژگیهایی داره

فضوله خبرچینه خیلی حسودی میکنه پشت سرم پیش مامانمو خواهر خودم حرف میزنه هرچی خودم مامانم خاهرای دیگم بهش خوبی میکنیم اصن قدر نمیدونه شده وظیفمون خیلیم بد اخلاقه فقد دادو بیداد میکنه سر شوهر بیچارش اونم هیچی نمیگه

:))

فضوله خبرچینه خیلی حسودی میکنه پشت سرم پیش مامانمو خواهر خودم حرف میزنه هرچی خودم مامانم خاهرای دیگم ...

وای خدا صبرتون بده،امیدوارم به خودش بیاد و هم اینکه انقدر برای شما و همسرش تنش ایجادنکنه 

این بشر هیچ راهکاری روش اثر نداره من یه مدت بهش نزدیک شدم که حواسم بهش باشه کاری کرد رفیق چندساله ام ...

خوب شما یه کاری کنید

فردا تماس بگیرید با ۰۹۶۴۰۰ بخش اخلاقی ازشون راهکار بخواید قشنگ توضیح میدن

چون خطرناکه هم برای بقیه و قبل همه برای عاقبت خودشون

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀