من یه خواهر دارم خیلی فضول و خبرچینه، پشت سرم خانواده غیبت میکنه. یه چند وقتیه با اون خواهرم قهره پشت سرش غیبت تهمت و حرفای بد. خیلیم پول دوست وطمع کاره ولی همیشه نقش قربانی رو بازی میکنه
همیشه میترسم از عاقبت واینده اش ولی زرنگه از این لحاظ میگم شاید خدا رحم کنه مشکلی براش پیش نیاد
منم باخواهرم قطع ارتباطم نمیخوام اصلا ببینمش چند ازاول حسادتمو میکرد از وقتی بچه بودم و بابچه ش که هم سن خودمه بازی میکردم همیشه تا یه دعوا بینمون میشد شروع به کتک زدن من میکرد یا بابامو کوک میکرد مینداخت به جونم یابرادرام....تنها طرفدارم اونموقع ها والان مادرم بوده و هست..الان که ۳۳ سالمه ازیه راه دیگه وارد شده مثلا با زنداداشم ریخته بود روهم که دستش رو شد وچون من الان با داداشام ارتباط خوب گرفتم یجورایی تنها مونده سنگرش و مثل سگ پاچه میگیره البته داداشامم خودشون بدی دیدن ازش نه بخاطر من و بقول شما نگم دورو هزار رو داره یه نفرو تو روشم فحش میده یجوری باگریه میگه وتعریف میکنه که طرف حق ومیده به اون 😟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تازه حسادت سر چیزای مزخرف بخدااگه بگم تعجب میکنهمث بچه هاس فقط طلبکاره میگم من خوبم من فلانمدیگه حال ...
خواهر منم همینه خودش هیچ یه دختر هم سن من داره که اونم باهاش دست به یکی کردن بدبختا ولی من قطع ارتباطم فکر کنم ۷ سالی میشه که یک ماه کامل باهاش حرف نزدم