2777
2789
عنوان

ذات خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 42 پست
شما باهاش چقدر ارتباط دارین؟ من که قطع ارتباطم

منم باخواهرم قطع ارتباطم نمیخوام اصلا ببینمش چند ازاول حسادتمو میکرد از وقتی بچه بودم و بابچه ش که هم سن خودمه بازی میکردم همیشه تا یه دعوا بینمون میشد شروع به کتک زدن من میکرد یا بابامو کوک میکرد مینداخت به جونم یابرادرام....تنها طرفدارم اونموقع ها والان مادرم بوده و هست..الان که ۳۳ سالمه ازیه راه دیگه وارد شده مثلا با زنداداشم ریخته بود روهم که دستش رو شد وچون من الان با داداشام ارتباط خوب گرفتم یجورایی تنها مونده سنگرش و مثل سگ پاچه میگیره البته داداشامم خودشون بدی دیدن ازش نه بخاطر من و بقول شما نگم دورو هزار رو داره یه نفرو تو روشم فحش میده یجوری باگریه میگه وتعریف میکنه که طرف حق ومیده به اون 😟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به زرنگ بودن ربطی نداره که غیبت گناه کبیره هستخواهر، شما هم نمیتونید قطع ارتباط کنیدقطع رحم تو شرایط ...

این بشر هیچ راهکاری روش اثر نداره من یه مدت بهش نزدیک شدم که حواسم بهش باشه کاری کرد رفیق چندساله ام باهام قطع ارتباط کرد بعدم ابروم رو بین رفیقام برد

چرا باید این بدبختا حسادت کوچیکترازخودشو بکنن واقعا جای تاسف داره براشون

تازه حسادت سر چیزای مزخرف بخدا

اگه بگم تعجب میکنه

مث بچه هاس فقط طلبکاره میگم من خوبم من فلانم

دیگه حالمو به هم زده از بس همه جا فتنه انداخته

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
تازه حسادت سر چیزای مزخرف بخدااگه بگم تعجب میکنهمث بچه هاس فقط طلبکاره میگم من خوبم من فلانمدیگه حال ...

خواهر منم همینه خودش هیچ یه دختر هم سن من داره که اونم باهاش دست به یکی کردن بدبختا ولی من قطع ارتباطم فکر کنم ۷ سالی میشه که یک ماه کامل باهاش حرف نزدم

اتفاقا هرچی سنشون میره بالا روشهای فتنه افکنی و دو به هم زنی تو خونواده رو بهتر یادمیگیرن و همه فکرم ...

گاهی وقتا فک میکنم اگه شوهر کنم این کاری میکنه پسره منو درجا طلاق بده انقدر که فتنه اس، بعد همه گولشو میخورن بعد یه مدت متوجه میشن این چ ماریه

این بشر هیچ راهکاری روش اثر نداره من یه مدت بهش نزدیک شدم که حواسم بهش باشه کاری کرد رفیق چندساله ام ...

ولش کن ببین چقدر به آرامش میرسی مثل من که الان جواب سلامشم نمیدم اصلا توروش نگاه نمیکنم و خیلی راحتم 

خواهر منم همینه خودش هیچ یه دختر هم سن من داره که اونم باهاش دست به یکی کردن بدبختا ولی من قطع ارتبا ...

خودشون نمیزارن و نمیخوان

من انقدر باهاش راه میومدم ولی دیدم انگار آب در هاون میکوبم آخر سر هر وقت دلش میخواس پرخاش میکرد و غیبش میزد 

منم الان چند ماهه کلا قطع ارتباطم باش

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
ولش کن ببین چقدر به آرامش میرسی مثل من که الان جواب سلامشم نمیدم اصلا توروش نگاه نمیکنم و خیلی راحتم

الان چند ماهیه قطع ارتباطم و نمیخوام دوباره باهاش رفت وامد کنم چون میدونم بدتر میشه هر روز