2777
2789
عنوان

باردارم و دلم گرفته از شوهرم

692 بازدید | 56 پست

من باردارم و حالت تهوع و ضعف و بی حالی و سرگیجه دارم

بخاطر همین نمیتونم غذا درست کنم، 

صبح تا شب تو خونه رو تخت دراز کشیدم تک و تنها

مادرم ازم دوره، مادرشوهرم نزدیکه اما اصلاااا دستش نمیره غذا درست کنه بیاره،

شوهرم همش دوسه روز غذا درست کرد...بعدم الان چند روزه از سرکار میاد یک کلمه با من حرف نمیزنه و رفته تو قیافه، منظورش اینه که چرا پا نمیشی غذا درست کنی...منظورش اینه من پنج عصر میام خونه نمیخوام دست به سیاه و سفید بزنمو تو باید غذا رو درست کنی حتی اگه بمیری...نه همدلی نه همراهی نه هیچی...

دلم ازش خیلی گرفته...

اصلا نمیفهمه من حالم خوب نیس

گشنمه اما نمیتونم غذا درست کنم...حالا بچه تو شکمم هیچی. دلم واسش میسوزه...

نه از بیرون برام غذا میخره نه تو خونه کمک میکنه چیزی درست کنم

بهش میگم شام چی بخوریم؟ میگه من سیرم چیزی نمیخورم. 

...

مامانم میگه پاشو بیا اینجا

ولی راستش اوندفعه رفتم خونه مامانم، شوهرم گفت دیگه نمیام دنبالت همونجا بمون، منم راستش لعنت به این زندگی چون ازدواج دوممه خیلی ترسیدم که نیاد دنبالم ...

الان که دیگه یه بچه هم تو شکممه میترسم برم خونه مامانم و نیاد دنبالم...یا اینقدددددر استرس نیومدنشو دارم که میترسم بچه م طوریش بشه.

راستش از طلاق به شدت میترسم چون جایی رو ندارم برای رفتن، بخاطر همین اینکه شوهرم بگه نمیام دنبالت منو به شددددددت میترسونه و بهم استرس میده...

...

خانومای دیگه میگن ویار کردیم شوهرمون رفته فلان چیزو خریده برامون، اونوقت شوهرم حتی واسش مهم نیست من یه غذای روزانه هم ندارم بخورم، ناز کشیدن و اینا که اصلا جزو محالاته...

یعنی الان که سه ماهمه، اصلا تا حالا چیزی که بگم چون من باردارم خریده بخورم اصلا...چیزای معمولی مثل همین غذا از بیرون،شیر ،ماست،میوه، آجیل و...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیاد برو خودت برمیگردی مگه باید بیاد دنبالت حتمن

ولی پاشو بنظرم خودت یه چیز بزار

منم این دوران گذروندم 

تو دوهفته اول بدنم خشک شده بود انقد هیچی نخورده بودم

دمیترون بخور حالت خیلی بهترمیشه

درک میکنم 

یه زن نیاز عاطفی داره 

هعی☹

چاره ای نیست 

ماسک بزن یه شال هم بپیچ دور دماغت درست کن 

پنجره رو باز کن هوا آزاد بیاد تو 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

خب عزیزم معمولا اقابون چون بیرون کار میکنن و این جا افتاده که کار خوته با زنه بهشون فشار میاد اگر تو خونه کاری کنن حتی اگر زن شاغل باشه بازم نمیگن سختشه کار خونم میکنه ولی خودشون نمیتونن هم بیرون کار کنن هم تو خونه منم درکت میکنم که حالت خیلی بده عزیز دلم اما سعی کن یکم چیزای خیلی سبک و راحت رو درست کنی بخاطر خودت و بچت

منم ویارم شدید بود نمیشه که کار نکنی یه روز دو روز نیست

من بچه اولمم هست پامیشدم درست میکردم

الانم هر روز کلی کارای خونمو میکنم در حد روزی ۵ ۶ ساعت تمیزکاریو اشپزی بارداریمم خطر توشه فشار خون دارم روزی ۵ تا قرص میخورم با این حال از شوهرم انتظار کمک ندارم

ب خودت سخت نگیر‌ اراده داشته باش

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💜🪻🕊

مردها درک نمیکنن

ماسک بزن با پارچه هم ببند بعد هود رو روشن پنجره داره اشپزخونه وا کن