2777
2789
عنوان

سلفری بدم یا آمینوسنتز

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 64 پست

عزیزم منم سونو دوم بهم گفتم ریسک دارم برای منگولیسم خدا معجزه کرد توکل کردم بهش انجام ندادم خداروشکر دخترم سالمه سالم 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
ممنونمببخشید یه سوال دیگهمثلا آمینوسنتز یا سلفری بدیم جوابشو همون روز بهمون میدن یاطول میکشه؟

هر کدوم ۲ هفته و بیشتر زمان میبره عکس غربالگریتو میتونی واضح بفرستی

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونمببخشید یه سوال دیگهمثلا آمینوسنتز یا سلفری بدیم جوابشو همون روز بهمون میدن یاطول میکشه؟

وای نه بابا همونش بده جوابش یکم زمانبره 

آمینوسنتز دو تا سه هفته طول میکشه جوابش بیاد 

سلفری و دقیق نمیدونم ولی فکر کنم اونم همینقدر طول میکشه

برای من که اورژانسی بود و یه هفته طول می‌کشید بیاد درست یک هفته زمان برد ولی سه روز اینا بعد آزمایش زنگ زدن و گفتن نگران نباشید جواب اولیه اومده و نرماله فقط جواب برگه آزمایش و مهر خورده ش یه هفته کشید 

۳۶ سالمهو ۵۹ کیلو هستم

سلفری دقتش پایین تر، ۶ تومن.

امینوسنتز نیم درصد احتمال سقط داره ولی مطمین تر.

پزشک قانونی فقط با امینوسنتز مجوز سقط میده.

من امینوسنتر مهر دادم ۱۰ و ۸۰۰ دادم ازمایشگاه خصوصی و برای نمونه ۲۵۰۰ تو مطب دادم ولی بیمارستان ارزونتر.

من سه بار امینوسنتز دادم، هیچ بار، باعث سوراخ شدن کیسه آب و ... نشده.

چون پزشک قانونی فقط با امینوسنتز مجوز میده من سه بار هم آمینوسنتز دادم، که دوبارش متاسفانه داون مثبت بود و سقط کردم.

عزیزم منم سونو دوم بهم گفتم ریسک دارم برای منگولیسم خدا معجزه کرد توکل کردم بهش انجام ندادم خداروشکر ...

خداروشکر واقعا♥️درسته خیلیا الکی ریسک نشون میده و دلایل دیگه ای داره و تو آزمایش بعدی نرمال نشون میده ولی واقعا چطوری ریسک کردی و نترسیدی ؟چطوری اون ۲۰ هفته ی بعدش و گذروندی ؟استرس نداشتی ؟

من آمینوسنتز انجام دادم چونکه ممکن بود اگه خدایی نکرده مشکلی داشت وقت قانونی سقط و از دست بدم مجبور شدم اورژانسی و انجام بدم ۴ تا کروموزوم برسی شه ولی الان همش میگم کاش اون یکی و انجام می‌دادم خیالم تمام و کمال راحت بشه🥺

سلفری دقتش پایین تر، ۶ تومن.امینوسنتز نیم درصد احتمال سقط داره ولی مطمین تر.پزشک قانونی فقط با امینو ...

عزیزم شما چند سالت بود اون موقع ؟

تو خانوادتون سابقه شو داشتین خدایی نکرده؟

علتش چیه معمولا؟

این تاپیک و دیدم یاد استرس اون روزام افتادم 💔😢

عزیزم نی نی ت سالمه خیالت راحت

سلفری فکر کنم مثل آزمایش خونه کم هزینه تر و راحت تر اما امینوسنتز سخت تر پرهزینه تر کمی خطر سقط اما دقیق تر ببین دکترت کدومو میگه انجام بدی  

جوابشم سریع آماده نمیشه مثلا آمینو ۱۰ روزی طول میکشه فکر کنم 

خداروشکر واقعا♥️درسته خیلیا الکی ریسک نشون میده و دلایل دیگه ای داره و تو آزمایش بعدی نرمال نشون مید ...

نمی‌دونم چجوری اون 20هفته رو برات توصیف کنم خودت فکر کن یه مادر که نمیدونه قرار چه اتفاقی بی افته   فقط خدا معجزه کرد 

راستش من رفتم برای انجام این آزمایش  سونو شریان ها رو انجام دادم رفتم برای آمپول سرفه کردم دکتر گفت انجام نمیدم مریضی برو خوب شدی بیا منم تا خوب بشم شد 22هفته دیگه خودم و دخترم رو سپردم به خدا ،ولی روزای سختی رو گذروندم 

نگران نباش خودت رو بسپار دست خد 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
عزیزم شما چند سالت بود اون موقع ؟تو خانوادتون سابقه شو داشتین خدایی نکرده؟علتش چیه معمولا؟این تاپیک ...

من یه بار قلبش تشکیل نشد ۳۸ سالم بود، سال بعد داون مثبت و سقط، دوباره یا بهتر بگم سه بار هم داون مثبت سال بعد ۴۰ سالم بود.

فامیل نیستیم ، تو فامیلم نداریم و حتی کشت ژنتیک جفتمون دادیم.

فقط فقط گفتن سنتون بالاست.

دوتاشم ان تی عدد بالایی بود.

الان ۴۱ هستم یه دختر تو دلمه ، خداروشکر سالمه، قرار بیاد پیشمون

نمی‌دونم چجوری اون 20هفته رو برات توصیف کنم خودت فکر کن یه مادر که نمیدونه قرار چه اتفاقی بی افته ...

آره بدترین روزهاس واقعا واسه یه مادر که استرس پاره تنش و داشته باشه برای شما که خیلی طولانی تر هم شده🥺

خداروشکر که کوچولوت صحیح و سالمه

ولی این غربالگری ها اگه قراره یه استرس دیگه به مادر بده واقعا به درد نخوره خیلیا بیخودی ریسک خورده آزمایش هاشون آزمایش بعدی کاملا سالم بوده