2777
2789
عنوان

سلفری بدم یا آمینوسنتز

360 بازدید | 64 پست

دوستان امروز جواب غربالگری دومم رو گرفتم 

برام ریسک داون زده😔

سلفری باید بدم یا امینوسنتز؟

هزینه هاشون چجوریه؟

ممنون میشم جواب بدین

برای سالم بودن نینیم هم یه صلوات بفرستین ممنونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین دکتر نظرش چیه 

من آمنیوسنتز انجام دادم یک هفته ای جوابش اومد و فقط ۴ کروموزوم اصلی بررسی شد پنج و نیم هزینه ش شد ولی اگه وقت داشته باشی دکترها اینجوری میگن ها اگه برای سقط قانونی وقت باشه اون یکی مورد و انجام میدن که ۸ و خورده ای هزینشه 

آمینو سنتز دقیقه ولی یک درصد احتمال سقط داره 

سلفری مثل آزمایش خون ساده میمونه و بی خطره

هزینه سلفری چقدره؟ نمیدونید؟چیزایی که تو آمینوسنتز نشون میده تو سلفری هم هست؟

عزیزم خیلی تاره

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ببین دکتر نظرش چیه من آمنیوسنتز انجام دادم یک هفته ای جوابش اومد و فقط ۴ کروموزوم اصلی بررسی شد پنج ...

ممنونم

ببخشید یه سوال دیگه

مثلا آمینوسنتز یا سلفری بدیم جوابشو همون روز بهمون میدن یاطول میکشه؟

بستگی ب میزان ربسکت داره فک کنم شما بابد مستقیم بری امینو

چندسالته چ کیلویی

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اگه تصمیم گرفتی انجام بدی آمینو بده که خیالتم راحت بشه اگه خدایی نکرده مشکل داشت بتونی یه کاری کنی 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲