2777
2789
عنوان

سلفری بدم یا آمینوسنتز

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 64 پست
من یه بار قلبش تشکیل نشد ۳۸ سالم بود، سال بعد داون مثبت و سقط، دوباره یا بهتر بگم سه بار هم داون مثب ...

عه پس واسه شما به خاطر سنت بوده 

خدارو هزار مرتبه شکر ایشالله صحیح و سالم بغلش کنی♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کدوم شهری 

من امینوسنتزشدم مهرماه 

مرکز ژنتیک استان سه و دویست تقریبا 

اما جواب فوری درکارنبود دوهفته بعد جوابش اومد وسالم بود

من برای هزینه مرکز ژنتیک نرفتم چون فکر می کنم اینحور مواقع دقیقتره وهمکارمم مگفت دکترم چندسال قبل بهش گفته بود فقط اینجا بره 

منم رفتم اینجا الیته بیمه تامین اجتماعی بودم 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

عزیزم خیلی سعی کردم بخونم ولی اصلا نشد

در کل با توجه ب ریسکت تصمیم میگیرن 

اگر یک به ۵۰ و کمتر باشه امینو

اگر بین ۱به ۱۰۰ تا ۱ب ۲۴۰ باشه سلفری

برا شما فک کنم ۱ ب ۵۰ و کمتر باشه

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ببین دکتر نظرش چیه من آمنیوسنتز انجام دادم یک هفته ای جوابش اومد و فقط ۴ کروموزوم اصلی بررسی شد پنج ...

ببخشید من یه سوال دیگه هم دارم 

شرمنده

فردا برم برای آزمایش سلفری یا آمینو

همون فردا برام انحام میدن یا دنگ و فنگ داره؟

آخه شهرستان هستم باید بریم مرکز استان

ببخشید من یه سوال دیگه هم دارم شرمندهفردا برم برای آزمایش سلفری یا آمینوهمون فردا برام انحام میدن یا ...

امینوسنتز باید حداقل پانزده هفته باشی 

اما سلفری فکر کنم تایم نداره

ببخشید من یه سوال دیگه هم دارم شرمندهفردا برم برای آزمایش سلفری یا آمینوهمون فردا برام انحام میدن یا ...

ببین خب مونده به اینکه وقت داشته باشه انجام بده یا موکول کنه یه وقت دیگه

من دکترم منو ارجاع داد به یه دکتر دیگه منم رفتم تو نوبت نشستم دیگه چون تعداد آمینو سنتزی ها کم بود و منم اول وقت رفته بودم اولین نفر کار منو انجام داد شما هم زود بری احتمالا همون روز انجام بده 

ولی برای سلفری فکر کنم باید آزمایشگاه بری دکتر فقط تشخیص بده که کدوم مورد و انجام بدی 

بعد یه کپی هم از جواب آزمایش های ان تی و آنومالی میخواد دیگه روال سلفری و نمیدونم فقط میدونم احتمالا آزمایشگاه انجام میدن 

اول وقت برو کارت راه میفته ان شالله

همکارمن سلفری انجام داده بود مشکوک دراومد مجبورشد امینوسنتزم بشه اینم درنظر بگیر ممکنه دو برابر بشه هزینه ات اگر مشکله برات هزینه اش به نظرم یکباره برو امینوسنتزبشو 

همکارمن سلفری انجام داده بود مشکوک دراومد مجبورشد امینوسنتزم بشه اینم درنظر بگیر ممکنه دو برابر بشه ...

آره خودمم همین نظر رو دارم

فقط میترسم که خودشون مشخص کنن که باید کدومو انجام بدم

مثلا بگن حتما باید سلفری انجام بدی

آره خودمم همین نظر رو دارمفقط میترسم که خودشون مشخص کنن که باید کدومو انجام بدممثلا بگن حتما باید سل ...

حالا برین دکترتون ببینید چی میگن 

من که جواب غربالگریمو زمانی دادن خورد بین التعطیلی زنگ زدم وچون نذری داشتم نتونستم برگردم 

چون خیلی نگران بودم زنگ زدم مرکز ژنتیک استانمون گفتنم امینوسنتز انجام میدین گفتند اره گفتم وقت میخوام برای بعد تعطیلی

بهم شماره دادن گفتند عکس ازمایشهاتونو بفرستید تابهتون وقت بدهیم

عکس ها رافرستادم 

برای دوسه هفته بعد که میشدم پانزده هفته ویکروز بهم وقت دادن 

گفتم نرم پیش پزشک و....گفتند نه 

دیگه اون تاریخ رفتم امینوسنتز شدم بعد جوابشو با انومالی هجده هفته گفت ببر پیش پزشکت 

سالمه وجنسیت هم بهم گفتند

حالا برین دکترتون ببینید چی میگن من که جواب غربالگریمو زمانی دادن خورد بین التعطیلی زنگ زدم وچون نذر ...

خدارو هزار مرتبه شکر که جوجه سالمه

خدانگهدارش باشه 

ان شاالله باعث افتخار مامان و باباش بشه.

ببخشید برای این آزمایشات باید وقت قبلی داشته باشیم؟