مامامیا_ماماسیتا67 مدیر عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 759 عنوان سلفری بدم یا آمینوسنتز | مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 64 پست دوستان امروز جواب غربالگری دومم رو گرفتم برام ریسک داون زده😔سلفری باید بدم یا امینوسنتز؟هزینه هاشون چجوریه؟ممنون میشم جواب بدینبرای سالم بودن نینیم هم یه صلوات بفرستین ممنونم 1403/10/17 | 19:57 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامامیا_ماماسیتا67 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 759 نمی تونی بری خونه ی مادریا خواهرتمن مادرم فوت شده مادرشوهرمم همینطوربوه هام محصل بودن دیگه اون دوروز ... خونه مادرم هست ولی رفت آمدشون خیلی زیادهولی دیگه مجبورم برم
علیعرفان عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 10270 خونه مادرم هست ولی رفت آمدشون خیلی زیادهولی دیگه مجبورم برم فقط بچه تو بگیرن کارخاصی نداری دردش یعنی از امپول زدن کمترهمن نشتی داشتم نصف روز کامل استراحت کردم فقط سرویس رفتم صبح قطع شد اما یکی دوروز بعد هم استراحت کردم بعد رفتم شهرستان مسافرت کارمندم دکتربهم چهارروز استعلاجی داد علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶
مامامیا_ماماسیتا67 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 759 فقط بچه تو بگیرن کارخاصی نداری دردش یعنی از امپول زدن کمترهمن نشتی داشتم نصف روز کامل استراحت کردم ... خداروشکران شاالله برای منم به همین آسونی بگذرهالتماس دعا دارم
علیعرفان عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 10270 خداروشکران شاالله برای منم به همین آسونی بگذرهالتماس دعا دارم محتاجیم به دعاذانشاءالله بهتر ازمن میگذره😍 علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶
zandgani عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 3324 آره بدترین روزهاس واقعا واسه یه مادر که استرس پاره تنش و داشته باشه برای شما که خیلی طولانی تر هم شد ... دقیقا خیلی سخته یه بار دیگه تصمیم به فرزند آوری بگریم دیگه سونو نمیرم آنقدر که الکی فقط فقط برای پول بدون عذاب وجدان به مادر باردار استرس میدن میشه برای سلامتی دخمل نازم یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم 🤲