2777
2789
عنوان

اعتیاد به چی آدمو بیخیال می کنه

95 بازدید | 11 پست

شوهرم اوایل که اعتیاد داشت خیلی خیلی عصبی بود و دست بزن داشت... با اینکه تریاک مصرف میکرد اما الان خیلی عصبی نمیشه و بیخیال هست به نظرتون مصرف ش چیه..؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان مگه مطمئنی باز چیزی مصرف میکنه 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
آره مصرف می کنه. اما نمیدونم چی

اگه شیشه مصرف کنه خیلی خطرناکه برای تو چون توهمای خیلی بدی میزنن

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
نه

پس از کجا میدونی چی میکشه اونا وقتی خمار هستن عصبی اند ولی وقتی نعشه میشن مهربون وبی خیال هستند البته گل وحشیش هم درابتدای مصرف بی خیال میکنه اما شیشه برعکس خشونت میاره